Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης

Αγαπητοί φίλοι

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω, ότι τοποθετήθηκε και λειτουργεί από σήμερα στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Ηλιούπολης, το πρώτο «Πολυκέντρο Ανακύκλωσης» της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής και Δήμων της Περιφέρειας Αττικής-ΕΣΔΝΑ, με αντικείμενο «Δράσεις χωριστής συλλογής και διαχείρισης, βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής».


Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην πόλη μας, που θα συμβάλλει στην αύξηση των επιδόσεών μας στην Ανακύκλωση.


Σε έναν ασφαλή χώρο, κάθε πολίτης, χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο υπερσύγχρονο μηχάνημα, με απλό και γρήγορο τρόπο, θα μπορεί να κερδίσει 1 ευρώ για κάθε 33 συσκευασίες, που θα προσκομίσει και συγκεκριμένα:


• Μεταλλικά κουτιά αλουμινίου ή λευκοσιδήρου από αναψυκτικά, μπύρες, γάλατα, κονσέρβες, κλπ
• Πλαστικά μπουκάλια(από νερό, γάλα, χυμούς, αναψυκτικά, απορρυπαντικά , κλπ
• Γυάλινες φιάλες από νερό, γάλα, χυμούς, αναψυκτικά, κρασιά και ποτά.


Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης απολαμβάνει την εμπειρία της προσωπικής συμμετοχής στην ανακύκλωση και παράλληλα αποκτά ένα εκπτωτικό κουπόνι, που μπορεί να αξιοποιήσει σε συνεργαζόμενα καταστήματα ή να προσφέρει το ποσό για την οικονομική υποστήριξη του έργου επίσημα αναγνωρισμένων συλλόγων ή φορέων.


Ο Δήμος Ηλιούπολης με σταθερά και μεθοδικά βήματα, εφαρμόζει νέες μεθόδους Ανακύκλωσης στην πόλη και εγώ προσωπικά, ως Δήμαρχος της Ηλιούπολης, σας προσκαλώ να ανακυκλώσετε εδώ τις συσκευασίες σας και να κερδίσετε τα προσφερόμενα ανταποδοτικά οφέλη.


πηγή: facebook.com


Προβλήθηκε 161 φορές

Συμπαράσταση τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων (Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Επιτροπή  Δικαιωμάτων)

Στις 5 Δεκέμβρη ξεκινάει η δίκη του αστυνομικού που κατηγορείται, για την κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.