Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ

 Τετάρτη 3 Φλεβάρη ώρα 1 το μεσημέρι

στην εκδήλωση που διοργανώνουν σωματεία και φορείς της πόλης.

Η Δημοτική κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που οργανώνουν σωματεία και φορείς της πόλης, καλεί όλους τους συμπολίτες να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία αυτή για να αποτραπεί η αναστολή λειτουργίας των ταχτικών ιατρείων του κέντρου υγείας (πρώην ΙΚΑ).

Απαιτούμε:

1.     Την άμεση ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας με μόνιμο προσωπικό για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών που αφορούν τις ανάγκες των πολιτών.

2.     Μαζικά δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού ειδικά στις κοινωνικές δομές του Δήμου και τα σχολεία

3.     Την δημιουργία κέντρου εμβολιασμού, καθώς και την εντατικοποίηση των καθημερινών εμβολιασμών σε κατάλληλο χώρο που δεν θα εμποδίζει τη λειτουργία του κέντρου υγείας για τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας. 

                     ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ     

1/2/2021.


Προβλήθηκε 145 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.