Η Docline κοντά σε όλους χωρίς διακρίσεις…

Η Docline παρέχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες κατ΄οίκον μέσα από ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο ιατρικό δίκτυο. Το 24ώρο κέντρο μας σας παρέχει καθοδήγηση με ασφάλεια και ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση ή ακόμα και για τον προγραμματισμό ιατρικών πράξεων.

Προτεραιότητα μας είναι  η διασφάλιση της υγείας σας σε ένα φιλικό κατ΄οίκον περιβάλλον χωρίς τις ατελείωτες αναμονές. Οι γιατροί μας βρίσκονται κοντά σας μέσα σε 30 λεπτά.

Ειδικότητες & Παροχές


Σε συνεννόηση με το 24h τηλεφωνικό μας κέντρο σας παρέχουμε ΑΜΕΣΑ υπηρεσίες Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Υπερήχων και ψηφιακών ακτινογραφιών, Αιμοληψίας, Συνταγογράφησης, Καρδιογραφήματος και Ψυχολογικής υποστήριξης.

Ιατρείο Covid & Πόνου

Ιατρείο πόνου : Στελεχωμένο από εξειδικευμένους γιατρούς για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση του πόνου καθώς και την βελτίωση της ψυχικής υγείας των ασθενών.

Ιατρείο COVID-19:  Οι γιατροί μας βρίσκονται κοντά σας για την άμεση αντιμετώπιση του κορονοϊού με συνεχή επανέλεγχο και καθοδήγηση καθώς και με την εξαγωγή διαγνωστικών Rapid tests & PCR.  


Καλέστε μας στα  213 043 8050

693 872 9470

Είμαστε δίπλα σας 24ώρες / 365 ημέρες

docline.gr

Προβλήθηκε 731 φορές

Ογκολογικό Παίδων ''Αγία Σοφία'': Ψηφίστηκε επί της αρχής η μετατροπή του σε ΝΠΙΔ - Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

«Υπέρ» των άρθρων και στο σύνολό του νομοσχεδίου ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 το καταψήφισαν.

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας με έλαιο κάνναβης!

Στο BioNatural Care, μπορείτε να βρείτε οργανικά και ασφαλή προϊόντα κάνναβης, όπως λάδι CBD, καθώς και νόμιμα και πιστοποιημένα προϊόντα σε drops (σταγόνες) για εύκολη χρήση, από αναγνωρισμένα brands (Endropia, Sensi Seeds, KannaBio, Endoca, Enecta, Phyto+).

Νέα εποχή για τον ΕΦΚΑ: Τα 3+10 πρότυπα υποκαταστήματα

Αλλάζουν «πρόσωπο» τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ, με αναβάθμιση της κτιριακής και της υλικοτεχνικής υποδομής και της αισθητικής τους και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με τους υπαλλήλους ροής και υποδοχής που έχουν ήδη «πιάσει δουλειά» σε 27 υποκαταστήματα.