Η Docline κοντά σε όλους χωρίς διακρίσεις…

Η Docline παρέχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες κατ΄οίκον μέσα από ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο ιατρικό δίκτυο. Το 24ώρο κέντρο μας σας παρέχει καθοδήγηση με ασφάλεια και ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση ή ακόμα και για τον προγραμματισμό ιατρικών πράξεων.

Προτεραιότητα μας είναι  η διασφάλιση της υγείας σας σε ένα φιλικό κατ΄οίκον περιβάλλον χωρίς τις ατελείωτες αναμονές. Οι γιατροί μας βρίσκονται κοντά σας μέσα σε 30 λεπτά.

Ειδικότητες & Παροχές


Σε συνεννόηση με το 24h τηλεφωνικό μας κέντρο σας παρέχουμε ΑΜΕΣΑ υπηρεσίες Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Υπερήχων και ψηφιακών ακτινογραφιών, Αιμοληψίας, Συνταγογράφησης, Καρδιογραφήματος και Ψυχολογικής υποστήριξης.

Ιατρείο Covid & Πόνου

Ιατρείο πόνου : Στελεχωμένο από εξειδικευμένους γιατρούς για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση του πόνου καθώς και την βελτίωση της ψυχικής υγείας των ασθενών.

Ιατρείο COVID-19:  Οι γιατροί μας βρίσκονται κοντά σας για την άμεση αντιμετώπιση του κορονοϊού με συνεχή επανέλεγχο και καθοδήγηση καθώς και με την εξαγωγή διαγνωστικών Rapid tests & PCR.  


Καλέστε μας στα  213 043 8050

693 872 9470

Είμαστε δίπλα σας 24ώρες / 365 ημέρες

docline.gr

Προβλήθηκε 945 φορές