Δολοφονία στην Γλυφάδα - Σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του

Στα πέριξ 09 Δεκεμβρίου 2021

Μια ακόμα δολοφονία καταγράφεται τις τελευταίες μέρες, αυτή τη φορά στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θύμα είναι ένας 66χρονος από τη Γλυφάδα, στον οποίο επιτέθηκε με μαχαίρι ο γιος της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, τον περίμενε έξω από το σπίτι που μένει με την μητέρα του και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 676 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.