Το 1ο πάρτι (διαβάζουμε στο zougla.gr)


Σε βάρος της συλληφθείσας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια της εκδήλωσης, ενώ σε βάρος των άλλων επτά ατόμων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 12:15

Το 2ο πάρτι  (το διαβάσαμε στο dikaiologitika.gr)

Πάρτι με 10 άτομα εν μέσω lockdown για τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αντί για μάσκες ...σαμπάνιες.

Η Ελλάδα δοκιμάζεται κάθε μέρα όλο και πιο σκληρά από την πανδημία του κορονοϊού, όμως η ατομική ευθύνη φαίνεται ότι δεν είναι χαρακτηριστικό που υπάρχει σε κάθε πολίτη ξεχωριστά, αν κρίνουμε από τις εικόνες που διέρρευσαν από το ...πάρτυ γενεθλίων που έκανε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι, και οι οποίες ...εξαφανίστηκαν λίγα λεπτά αργότερα, δείχνουν ότι στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα, που άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν τα γενέθλια.

Ο μόνος που φορούσε μάσκα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν ο πρόεδρος του ΔΣΑ, κ. Βερβεσός, με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάρτι να μην υπολογίζουν ιδιαίτερα τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ενώ για αποστάσεις ...ούτε λόγος.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ενέργεια - πρόκληση για τους πολίτες που πειθαρχούν στο lockdown, οι οποίοι δίνουν το καλό παράδειγμα στους εκπροσώπους του νομικού κόσμου, αν και μάλλον θα περίμενε κανείς να γίνει το αντίθετο.

Προβλήθηκε 145 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Δήμοι: Φτιάχνουν ''ζώνες COVID'' στα νεκροταφεία (φωτο)

Κι αυτό γιατί πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας προβλέπει ότι «για θανόντες από νόσημα υπαγόμενο στον ΔΥΚ δεν επιτρέπεται η μεταφορά τους, ο δε ενταφιασμός τους λαμβάνει χώρα σε ιδιαίτερο τμήμα του κοιμητηρίου στην περιοχή όπου απεβίωσαν και απαγορεύεται η εκταφή αυτών πριν την παρέλευση της δεκαετίας».