Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βύρων Σιδέρης

Άρτος και Θεάματα 12 Ιουλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Βύρων Σιδέρης, όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένας ακόμα ηθοποιός μας απο τα παλιά, ένας πετυχημένος τυπίστας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο Βύρων Σεραιδάρης ή Σιδέρης ή Σέρης, όπως αναφέρεται σε τίτλους ταινιών, έφυγε απο τη ζωή χθες μετά από 2 χρονών περιπέτειες με την υγεία του» σημειώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πότε θα γίνει η κηδεία του

«Υπήρξε και καθηγητής υποκριτικής σε Δραματικές Σχολές και στην Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από το 2008 ως το 2016. Αύριο στις 11 από το κοιμητήριο Ζωγράφου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Βύρων Σιδέρης ή Σέρρης (Σεραιδάρης)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, από όπου αποφοίτησε το 1963. 
Φιλμογραφία
Γάμος αλά ελληνικά (1964)
Μερικές το προτιμούν χακί (1965)
Ο ξυπόλητος πρίγκηψ (1966)
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Γαμπρός από το Λονδίνο (1967)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)
Οι αδιάφοροι (2010)

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 997 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 14 Ιουνίου 2026: ''Μπιφτέκια μοσχαρίσια με κατσικίσιο γιαούρτι, χωρίς ψωμί''

Ο Γαστρονόμος Ιουνίου είναι ένας οδηγός καλής ζωής και διατροφής, με κορυφαίους ειδικούς που λύνουν όλες μας τις απορίες για να ζήσουμε υγιείς μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026: ''Φάβα με καππαρογιάχνι, ένα φαγητό-''σταρ'' της ελληνικής κουζίνας''

Οι πολύτιμες συνταγές της παράδοσής μας, όπως αυτή η μυρωδάτη φάβα από λαθούρι με καππαρογιάχνι, μαγειρεμένη με μετρημένο λάδι και σωστές τεχνικές, είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της καλής διατροφής.