Ένας 42χρονος συνελήφθη, στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε φαρμακεία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα οκτώ περιπτώσεις ληστειών από τον κατηγορούμενο σε φαρμακεία που βρίσκονται στις περιοχές της Καισαριανής, του Ζωγράφου και του Βύρωνα.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης του, ο 42χρονος εισέβαλε, κυρίως μεσημβρινές ώρες, σε φαρμακεία και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκαζε υπαλλήλους και ιδιοκτήτες να του παραδώσουν χρηματικά ποσά ή τα αφαιρούσε ο ίδιος από τα ταμεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

 πηγη


Προβλήθηκε 146 φορές

Τι συνέβη με την ''απαγωγή του παιδιού''  που εντέλει ήταν μεσήλικας με άνοια, στο μετρό

Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και διαδώστε! ''Να παραμείνει ο λόφος Κοπανά και η περιοχή του θεάτρου Βράχων δημόσια και δασική έκταση''

Όλοι στην Αθήνα γνωρίζουν την περιοχή των νταμαριών του Βύρωνα, όπου στεγάζεται εδώ και χρόνια το θέατρο βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και αθλητικές εγκαταστάσεις.