Είχε ρημάξει φαρμακεία στην Καισαριανή: Άρπαζε χρήματα με την απειλή μαχαιριού

Στα πέριξ 26 Μαρτίου 2021

Ένας 42χρονος συνελήφθη, στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε φαρμακεία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα οκτώ περιπτώσεις ληστειών από τον κατηγορούμενο σε φαρμακεία που βρίσκονται στις περιοχές της Καισαριανής, του Ζωγράφου και του Βύρωνα.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης του, ο 42χρονος εισέβαλε, κυρίως μεσημβρινές ώρες, σε φαρμακεία και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκαζε υπαλλήλους και ιδιοκτήτες να του παραδώσουν χρηματικά ποσά ή τα αφαιρούσε ο ίδιος από τα ταμεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

 πηγη


Προβλήθηκε 1065 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.