Έκλεψαν το μαχαίρι καθαρισμού και την αλατιέρα από εκχιονιστικό της Περιφέρειας στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 01 Φεβρουαρίου 2022

Δεν πίστευε στα μάτια του ο οδηγός εκχιονιστικού όταν είδε ότι από το σταθμευμένο όχημα έλειπαν το μπροστινό μαχαίρι καθαρισμού και η αλατιέρα από την καρότσα.

Η κλοπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order σημειώθηκε από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου έως 08:00 το πρωί της Κυριακής.

Το εκχιονιστικό ήταν της Περιφέρειας Αττικής και συμμετείχε στον καθαρισμό των δρόμων της Ηλιούπολης. Λόγω βλάβης ο 61χρονος οδηγός στάθμευσε το λευκό Ford Ranger στην οδό Παλαμιδίου.

Τη νύχτα του Σαββάτου άγνωστοι δράστες, ξεβίδωσαν από την βάση του το μπροστινό μαχαίρι και την αλατιέρα από την καρότσα, χωρίς να τους αντιληφθούν οι κάτοικοι της γειτονιάς. Φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε άλλο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Το πρωί της Κυριακής ο οδηγός της περιφέρειας όταν πήγε στην οδό Παλαμιδίου, διαπίστωσε την κλοπή του εξοπλισμού του υπηρεσιακού οχήματος, και ενημέρωσε την αστυνομία και την περιφέρεια Αττικής. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλιούπολης αναζήτησαν πληροφορίες από γείτονες, αλλά κανείς τους δεν αντιλήφθηκε την κλοπή του εξοπλισμού του εκχιονιστικού.

Κλιμάκιο της ίδιας υπηρεσίας αναζήτησε και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει το όχημα που χρησιμοποίησαν οι «κυνηγοί μετάλλων».

www.notia.gr

Προβλήθηκε 941 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.