Διαβάζουμε και προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε για ενέργειες που γίνονται στην Ηλιούπολη. 

Είδαμε και ψάξαμε για τα εγκαίνια  της κοινωνικής καφετέριας Sun City του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «Παναγία Ευαγγελίστρια» στην Ηλιούπολη. (το γράψαμε εδώ βάζοντας και την πηγή

Είδαμε μετά στο facebook  στην σελίδα της Υφυπουργού Εργασίας Κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου (εδώ) φωτογραφίες από τα εγκαίνια και την κοπή της κορδέλας.

και το κείμενο που τις ακολουθεί: ''Καφές, γλυκά και άλλα πολλά από τη Νίκη, τη Λίνα, τον Κώστα και τον Χρήστο, στο café Sun City, του Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ " Παναγία Ευαγγελίστρια" . Πρώτη μέρα λειτουργίας του φιλόξενου café που απασχολεί συμπολίτες μας με αναπηρία σε όλα τα πόστα. Επιδιώκουμε όχι μόνο την οικονομική στήριξη των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους αλλά και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία''.

Πουθενά μα πουθενά δεν υπάρχει στις τρεις σελίδες του facebook και στο επίσημο site ούτε μία φωτογραφία, ούτε ένα κείμενο για την τόσο σημαντική αυτή ενέργεια.

https://www.ilioupoli.gr/

https://www.facebook.com/chatzidakisilioupoli

https://www.facebook.com/dimos.ilioupolis

https://www.facebook.com/george.chatzidakis.9

και η ερώτηση είναι μία (που σίγουρα δεν θα έχει απάντηση). Το λησμόνησαν οι ''επικοινωνιολόγοι'' να το γράψουν ή θα το γράψουν μετά από κανα δύο μέρες;

Αλλά πες εδώ από χθες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (facebook και επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου) το Δελτίο Τύπου που όλα τα site έπαιξαν για τα ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και οι ''επικοινωνιολόγοι'' σας μας έστειλαν το δελτίο τύπου μέσω mail σήμερα το απόγευμα (ώρα 04.20 μ.μ.) με κείμενο: ''Χαίρετε, Σας αποστέλλουμε σχετικό ΔΤ για αξιοποίηση στο μέσο σας''.

Έχουμε χάσει το μέτρημα το πόσους ''επικοινωνιολόγους'' έχετε αγαπητέ κύριε Δήμαρχε και καλά κάνετε που τους έχετε. Αλλά ας ενημερώνουν τους δημότες λίγο πιο γρήγορα.

(Να θυμίσω τελευταίο λάθος την ενημέρωση για τα rapid test που από την Πλατεία ΙΚΑ, πήγαν στο ΚΕΠ και μετά στα ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας;)

Καλό βράδυ 


Προβλήθηκε 444 φορές

Κατατέθηκε στη Βουλή η φίμωση των Δημοτικών Παρατάξεων (Νομοσχέδιο)

Ως μαύρη ημέρα στην ιστορία της τοπικής δημοκρατίας καταγράφεται η 28η Ιουνίου, καθώς η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κατέθεσε στη Βουλή αργά το απόγευμα το Νομοσχέδιο που καταργεί το δικαίωμα των Δημοτικών Συμβούλων - Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων να θέτουν κατεπείγοντα θέματα προ Ημερησίας Διάταξης στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.