Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: ''Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς καταστημάτων''

Εντός των τειχών 26 Νοεμβρίου 2021

Πέραν των Κυριακών 12 & 19 Δεκεμβρίου 2021, όπου με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4177/2013 αρ. 16 παρ. 1β) επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 18:00, το Εορταστικό Ωράριο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, αρχίζει την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 και αναλυτικά έχει ως εξής :


Διευκρινίζεται ότι, η λειτουργία των καταστημάτων, καθώς και το ωράριο έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα σημερινά προβλεπόμενα μέτρα και εφόσον διαφοροποιηθούν εκτάκτως λόγω των υγειονομικών συνθηκών, είναι αυτονόητο ότι θα συμμορφωθούμε.

Από την Δευτέρα 03 Ιανουαρίου 2022, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης θα μοιράσει δωρεάν αφίσες στα καταστήματα της πόλης. 

Πηγή

Προβλήθηκε 1220 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.