Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στους ηλικιωμένους.

Μέσα σ΄αυτούς και ο 64χρονος Μητροπολίτης Πειραιώς (ναι αυτός που έλεγε ότι «Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας»)


Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για τη Θεία Κοινωνία - "Πεπτωκότες" όσοι φοβούνται...

Το ρεπορτάζ λέει:

''Απάντηση στους απανταχού συνωμοσιολόγους του εμβολίου και της πανδημίας έδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού μαζί με το προσωπικό και τους τρόφιμους του Γηροκομείου Πειραιά.

Εμβολιάστηκαν σήμερα οι φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου Πειραιώς, αλλά και το προσωπικό της δομής.

Μάλιστα σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση, εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.


Πρόκειται για ένα ιστορικό γηροκομείο, που επί 130 χρόνια φροντίζει τους ηλικιωμένους.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 109 άτομα.

Πρώτος, εμβολιάστηκε ο κ. Σεραφείμ, προκειμένου να στείλει το μήνυμα στους πιστούς ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού.

«Σήμερα ανατέλλει μία καινούργια ημέρα για την ανάκτηση της ασφάλειας και της ακεραιότητας και της βιωσιμότητας του ιδρύματος, η πρόοδος της επιστήμης είναι πάντοτε ευλογία και δωρεά του Θεού» ανέφερε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ''


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (κατά κόσμον Xρήστος Μεντζελόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. 

Τα σχόλια δικά σας...

Προβλήθηκε 140 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...