Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στους ηλικιωμένους.

Μέσα σ΄αυτούς και ο 64χρονος Μητροπολίτης Πειραιώς (ναι αυτός που έλεγε ότι «Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας»)


Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για τη Θεία Κοινωνία - "Πεπτωκότες" όσοι φοβούνται...

Το ρεπορτάζ λέει:

''Απάντηση στους απανταχού συνωμοσιολόγους του εμβολίου και της πανδημίας έδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού μαζί με το προσωπικό και τους τρόφιμους του Γηροκομείου Πειραιά.

Εμβολιάστηκαν σήμερα οι φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου Πειραιώς, αλλά και το προσωπικό της δομής.

Μάλιστα σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση, εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.


Πρόκειται για ένα ιστορικό γηροκομείο, που επί 130 χρόνια φροντίζει τους ηλικιωμένους.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 109 άτομα.

Πρώτος, εμβολιάστηκε ο κ. Σεραφείμ, προκειμένου να στείλει το μήνυμα στους πιστούς ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού.

«Σήμερα ανατέλλει μία καινούργια ημέρα για την ανάκτηση της ασφάλειας και της ακεραιότητας και της βιωσιμότητας του ιδρύματος, η πρόοδος της επιστήμης είναι πάντοτε ευλογία και δωρεά του Θεού» ανέφερε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ''


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (κατά κόσμον Xρήστος Μεντζελόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. 

Τα σχόλια δικά σας...

Προβλήθηκε 212 φορές

Γ. Σγουρός: Τα…. λαγουδάκια, που στοίχισαν 73.408 ευρώ, του κ. Πατούλη αποτελούν δείγμα του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων της πολιτών της Αττικής

Η σημερινή ανάθεση έγινε κατόπιν «διαγωνισμού», με φωτογραφικές προδιαγραφές του τύπου «ζητείται λαγουδάκι με… σμόκιν που να κρατάει ταμπέλα, ύψους και πλάτους τάδε μέτρων και με φωτοσωλήνες συγκεκριμένων προδιαγραφών»...Το κάθε λαγουδάκι προϋπολογίστηκε στο ποσόν των 15.000 € !!!!