Ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή: Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολίτη

Στα πέριξ 06 Ιουλίου 2021

Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό πολίτη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Καισαριανής.

Ένας πολίτης τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς στη διάρκεια καταδίωξης ληστών στην Καισαριανή το απόγευμα της Τρίτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή για να το ληστέψουν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μετά τη ληστεία, επιχειρώντας οι δύο ληστές να διαφύγουν, πολίτης τούς καταδίωξε.

Τότε, οι δύο κακοποιοί πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στο πόδι.

Οι δύο δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και αναζητούνται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

https://sputniknews.gr




Προβλήθηκε 850 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια