Ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή: Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολίτη

Στα πέριξ 06 Ιουλίου 2021

Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό πολίτη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Καισαριανής.

Ένας πολίτης τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς στη διάρκεια καταδίωξης ληστών στην Καισαριανή το απόγευμα της Τρίτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή για να το ληστέψουν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μετά τη ληστεία, επιχειρώντας οι δύο ληστές να διαφύγουν, πολίτης τούς καταδίωξε.

Τότε, οι δύο κακοποιοί πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στο πόδι.

Οι δύο δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και αναζητούνται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

https://sputniknews.gr




Προβλήθηκε 828 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.