Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ηλιούπολης

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης είχε ζητήσει εδώ και καιρό συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο ώστε να του εκθέσει αναλυτικά τα αιτήματά μας με αιχμή τη δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μέλους μας για χρέη στο Δήμο Ηλιούπολης. Ένα ζήτημα που αφορά βέβαια και άλλους συνάδελφους αυτοαπασχολούμενους. Για το θέμα αυτό όλη την περασμένη χρονιά υποβάλλαμε σχετικά υπομνήματα στο Δήμο Ηλιούπολης. Παραβρεθήκαμε και κάναμε αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/02/21, ο κ.Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ως εξής:

1) Με νομοθέτημα που ψηφίστηκε πρόσφατα δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να ρυθμίσουν τα χρέη των δημοτών τους που δημιουργήθηκαν κατά τα έτη 2020 και 2021 με ευνοϊκό τρόπο έως 100 δόσεων. Η ελάχιστη καταβολή είναι 20,00 ευρώ. Όσο πιο ψηλό ποσό δόσης επιλέγεται τόσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή από πρόστιμα και προσαυξήσεις. Μετά την καταβολή του 5% παρέχεται τραπεζική ενημερότητα. Μετά την καταβολή του 25% αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είναι δεσμευμένοι.

2) Στη ρύθμιση αυτή μπορούν να ενταχθούν από 1 Μαρτίου 2021 και όσοι έχουν ήδη ενταχθεί σε παλιότερες ρυθμίσεις με τυχόν δυσμενέστερους όρους. Μπορούν επίσης να ενταχθούν και όσοι είναι ενταγμένοι σε παλιότερες ρυθμίσεις και έχουν διακόψει την πληρωμή των δόσεων ανεξαρτήτως αιτίας διακοπής.

Είναι λοπόν απαραίτητο όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για παλιότερες του έτους οφειλές να κάνουν άμεσα αίτηση ρύθμισης εντός του Φλεβάρη, στις δύο μέρες που απομένουν. Να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εσόδων του Δήμου Ηλιούπολης η το Γραφείο του κ. Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Προβλήθηκε 143 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.