Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης επισκέφθηκε μερικές από τις εθελοντικές ομάδες του Νότιου Τομέα που επιτελούν σημαντικό έργο στην προστασία του περιβάλλοντος.  

Eίχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που υπάρχουν, τις προτάσεις και κυρίως να ανταλλάξει απόψεις για θέματα που απασχολούν το μέλλον του εθελοντισμού και την προστασία του περιβάλλοντος. Είχε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχει στον καθαρισμό του λόφου Κοπανά στον Βύρωνα. 

Ο κ. Σπανάκης μετά την περιοδεία του έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ στους πρόποδες του Υμηττού εθελοντικές ομάδες που επιτελούν μια εξαιρετική δουλειά για την προστασία του περιβάλλοντος και να συγχαρώ τους εθελοντές για τη σπουδαία συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή. Η προστασία του Υμηττού είναι πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για την Περιφέρειά μας, καθώς επίσης και η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας για το μέλλον της περιοχής μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η υποχρεωτικότητα του μαθήματος της Πολιτικής Προστασίας στα σχολεία και η περαιτέρω ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Προβλήθηκε 166 φορές

Ανήλικοι μαχαίρωσαν με σουγιάδες 14χρονο στον Άλιμο

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 14χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρια και σουγιάδες από συνομήλικους του, έξω από ταχυφαγείο στη συμβολή των οδών Λαμίας και Τεγέας, στον Άλιμο.