Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων 8ου και 17ου Δημοτικών  Σχολείων Ηλιούπολης.

Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας,  Ηλιούπολη 

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109919557 & 9942630

Προς

Δήμαρχο Ηλιούπολης 

Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης 

Διευθυντές 8ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων 

Γονείς και Κηδεμόνες 8ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων 

Αθήνα 25.11.2020

Θέμα: Κάλυψη Αναγκών Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού 

Σε απάντηση της χθεσινής δημοσίευσης του Δημάρχου κ. Χατζηδάκη, ότι ο Δήμος παρέχει tablets σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων,  δηλώνουμε ότι σαν Σύλλογοι 8ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων,  δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία ενημέρωση και ανάμειξη. 

Για τα Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του 8ου Δημοτικού Σχολείου 

Ασπρογέρακας Ευάγγελος 

Η Πρόεδρος του 17ου Δημοτικού Σχολείου 

Βλάχου  Σοφία. 

Προβλήθηκε 194 φορές

Κι.Π.Η. : ''Αγώνες δεκαετιών, που δόθηκαν από πολλούς και εξακολουθούν να δίνονται,  δικαιώνονται!''

Το ΣΤΕ με την υπ’ αριθμόν 2313/2020 απόφασή του: Ακυρώνει την την με αριθμό 81299/5913/ 9.11.2016 απόφασης της ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με τίτλο «Έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου “Ανάπλαση ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή”».

Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά σε δωρεάν και κατ’ οίκον, συναρμολογούμενους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης

Καλούμε τους δημότες Ηλιούπολης να εκδηλώσουν την επιθυμία τους και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, με δεδομένο ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με τελικό στόχο σταδιακά να υπάρχει ένας κάδος σε κάθε σπίτι.

Βανδαλισμοί στα γραφεία του Γ.Σ.Ηλιούπολης

Νυκτερινές ώρες λοιπόν την 13 Ιανουαρίου 21, «στόλισαν» τα φρεσκοβαμμένα γραφεία του συλλόγου μας και τους πέριξ κοινόχρηστους χώρους με το λογότυπο τους, έσκισαν αναρτημένο ενημερωτικό υλικό και έσπασαν το γραμματοκιβώτιο.

'Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης;  ''Για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την μετατροπή του σε αποκλειστικό Κέντρο Εμβολιασμού Covid 19''!

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια κυβέρνησης και ιθυνόντων του Υπουργείου Υγείας για αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19 !!.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την μετατροπή του σε αποκλειστικό Κέντρο Εμβολιασμού Covid 19''!

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια, κυβέρνησης και ιθυνόντων του Υπ Υγείας, για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντας το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19!!