Επιστρέφει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ο Δήμος Δάφνης -Υμηττού.

Στα πέριξ 05 Ιουλίου 2022

Επιστρέφει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης - Υμηττού να επιστρέψει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλουμε για την προστασία, την ανάδειξη και τη θωράκιση του βουνού μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Η αυτοδιοίκηση ενώνει, η αυτοδιοίκηση είναι μία συλλογική αντίληψη και θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο ο οποίος εισηγήθηκε να επιστρέψει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ο Δήμος Δάφνης -Υμηττού, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινή περιβαλλοντική συμμαχία των δήμων και λαμβάνοντας τα σπουδαία οφέλη από τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται σε όλους τους Δήμους γύρω από τον Υμηττό με αρχή το καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών το οποίο θα θέσουμε σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβρη.


Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική συνεργασία με την οποία ενώνουμε την πολύτιμη περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Υμηττού με τον Δήμο που φέρει το όνομά του.


Γιάννης Κωνσταντάτος

Προβλήθηκε 985 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.