Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου με επωνύμους του καλλιτεχνικού κόσμου και αιρετούς του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη στήριξη της Όλγας

Στα πέριξ 29 Μαρτίου 2022

Επώνυμοι του καλλιτεχνικού κόσμου και αιρετοί του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, στις 18:00
διοργανώνεται φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου
στο Α' Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γιώργος Κοσικίδης»
(Κύπρου και Τριπόλεως),
για την οικονομική ενίσχυση της Αργυρουπολίτισσας, Όλγας Δημητροπούλου.

Η 40χρονη νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 45χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών, σύντροφο της. Έχει σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους Νίκο Γραμμένο και Μάρκο Σεφερλή και τη στήριξη των Νίκο Βαμβακούλα και Αντώνη Γλύκα και το Couros Football Club, θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας «Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή» και της ομάδας του Δήμου που θα αποτελείται από αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Οι επώνυμοι που στηρίζουν τον αγώνα και έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Θέμης Αδαναντίδης, Σάκης Αρσενίου, Νίκος Βαμβακούλας, Λύσανδρος Γεωργανλής, Νίκος Γραμμένος, Γιώργος Δασκουλίδης, Άγγελος Διονυσίου, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Καραγκούνης, Σάκης Κατσούλης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Νόνι Λίμα, Στέλιος Μανωλάς, Μιχάλης Μουρούτσος, Ντανιέλ Μπατίστα, Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Σαραβάκος, Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Σόμμερ, Τριαντάφυλλος, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Φραγκολιάς.

Το κόστος του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια εισόδου από τον ΟΝΑΔΕΑ (Ώρες 9:00 – 13:00, πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9624042) καθώς και την ίδια ημέρα στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

«Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την Όλγα
που κέρδισε τη μάχη για τη ζωή
αλλά έχει μπροστά της δύσκολο δρόμο».

Προβλήθηκε 1046 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια