Δεν είναι μόνο κουτοί. Γι αυτό συμπεριφέρονται ως ανθρώπινη αγέλη.

Γι΄αυτό έλαβαν τον ''τίτλο''. Γι΄ αυτό τους όρισαν να διδάσκουν το μάθημα της Γενικής Αποχαύνωσης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Αυτούς, δυστυχώς, συναντούν τα παιδιά μας όταν,μετά κόπων και βασάνων, μπαίνουν στα Πανεπιστήμια.

Μετά από κόπους και βάσανα!

Τι βάσανα, αλήθεια, τραβούν οι οικογένειες για να βγάλουν σε πέρας αυτό το άγριο ταξίδι των παιδιών τους.

Ίσως ένα όμοιο τράβηξε κι ο γονιός του του σημερινού μας κομπορρήμονα .. Ίσως στερήθηκε για να τον κάνει επιστήμονα, να προσφέρει στην κοινωνία, κι όχι για να λέει, από καθέδρας, ανοησίες.

Είπε, λοιπόν ο κύριος:

"Ο ιός χρησιμοποιεί σαν όχημα (ως όχημα ήθελε να πει αλλά στη Σχολή του δεν μαθαίνουν ελληνικά),.. τη δομή της Ελληνικής οικογένειας και... συντηρείται εντός των νοικοκυριών.... τώρα να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές μας, ώστε να περάσουμε τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Αυτός ο Πυγολαμπίδας της Ιατρικής Επιστήμης, διέγνωσε ότι ο ιός έχει μια προτίμηση, να πούμε, στην Ελληνική οικογένεια και όχι, ας πούμε, στην Νορβηγική, τη Σκωτσέζικη,τη Μογγολική ή σε εκείνη της φυλής των Μασάϊ!

Άρα Γιατρέ μου;

Άρα, λέει ο γιατρός μας, να κοιτάξουμε σταματήσουμε τα σούρτα φέρτα με τη μάνα μας και τα παιδιά μας, να απομακρυνθούμε από φίλους και συγγενείς, να διώξουμε τα αδέρφια μας ,για να κόψουμε την όρεξη του ιού.

Και γιατί, ρε γιατρέ μας, να κάνουμε αυτό το ημίμετρο, και να μην αλλάξουμε τύπο οικογένειας;

Να την κάνουμε Πολυνησιακή ή Μάου Μάου !

Και μια που το πήγαμε ίσαμε εκεί, γιατί να μην καταργήσουμε εντελώς την οικογένεια και τα νοικοκυριά μας για να μην "συντηρείται" ο ιός;

Εκ της τόσης θρασύτητας αυτής, δικαιολογείται το γιατί, επί 3 χρόνια, δικάζονταν μόνο οι γιατροί στις "Δίκες των γιατρών" στην Νυρεμβέργη, για συνεργασία με τους ναζιστές και για βασανισμούς!

Περισσότερο κι από τους στρατιωτικούς!

Εκτός, λοιπόν, από τις πατούσες των σκύλων, φταίμε εμείς και οι οικογένειές μας, ώ Κραταιέ;

Και είσαι εσύ καθηγητής πανεπιστημίου;

Και θα είσαι εσύ στην πύλη, όταν ανύποπτα τα παιδιά μας θα πλησιάζουν να μπουν στο Πανεπιστήμιο;

Και μια τελευταία ερώτηση:

- Αν υποθέσουμε πως γνωρίζεις τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ( Nurnberger Kodex)

- τη Σύμβαση του Οβιέδου,

-το άρθρο 7 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ,

-τη Σύμβαση της Γενεύης,

-Tις καταγγελίες για συμμετοχή γιατρών σε παράνομα πειράματα της ΣΙΑ, από μέρους των "Γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (PHR),

Τότε γιατρέ, μπορείς να μας εξηγήσεις:

1)γιατί οι εταιρίες που προωθούν το επίμαχο εμβόλιο για τον ιό, επιδιώκουν ποινική και αστική ασυλία για παρενέργειες του εμβολίου;

2) Έχει ξαναγίνει αυτό, τουλάχιστον στην Ευρώπη; (Σου απαντώ ουδέποτε).

3)Αντέδρασες εσύ, ως επιστήμων ειδικού όρκου, σε αυτή την αθλιότητα;

4) Αν δεν αντέδρασες, τούτο σημαίνει πως είσαι αδιάφορος άρα εγκληματίας ή πως εγγυάσαι "με το κεφάλι σου", το αβλαβές του εμβολίου, κι αυτό θα το θυμάμαι όταν με το καλό λογοδοτήσεις, αν χρειαστεί.

Για τα ανωτέρω νομοθετήματα, θα σε κουράσουμε, γιατρέ, σε επόμενα σημειώματα.

Νίκος Καραβέλος (πηγή)

Προβλήθηκε 127 φορές

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.  ''ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ'' (του Νίκου Καραβέλου)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε πως με σχετική απόφαση του επί της Δικαιοσύνης υπουργού και της Συγκλήτου της Νομικής Σχολής Αθηνών, ιδρύεται νέα Έδρα νομικών σπουδών, προς εμπλουτισμό των γνώσεων των φοιτητών της Σχολής.

77 χρόνια από το πογκρόμ ενάντια στους ανάπηρους πολέμου της Αλβανίας

Σήμερα, 30 Νοεμβρίου του 2020 συμπληρώνονται 77 χρόνια από τη νύχτα της 30ής Νοέμβρη του 1943, όταν τα τάγματα ασφαλείας, με τις πλάτες των γερμανοφασιστών κατακτητών, ξεχύθηκαν στα νοσοκομεία της Αθήνας ενάντια στους 15.000 ανάπηρους του ελληνοϊταλικού πολέμου.

Όταν η κυβερνητική ιατρική αντικαθιστά την επιστήμη... (Γιώργος Τζεδάκις)

Άναυδη η παγκόσμια ιατρική κοινότητα από τη νέα ανακάλυψη της ελληνικής κυβερνητικής ιατρικής. «Ο κορονοϊός δεν κολλάει στην ατμόσφαιρα» δήλωσε ο… αιΜΑΤολόγος Χρυσοχοΐδης του υπουργικού νοσοκομείου δημόσιας τάξης, απαντώντας για τους συνωστισμένους αστυνομικούς στην επέτειο του Πολυτεχνείου.