Διαβάζουμε στα social media: 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

«ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» 2021Ο Δήμος Ηλιούπολης, κάτω από τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης, επέλεξε να γιορτάσει και φέτος τις Απόκριες, όχι στους δρόμους αλλά στην ασφάλεια του σπιτιού μας, προσφέροντας δωρεάν ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας με την χρήση της σύγχρονη ψηφιακής τεχνολογίας μέσω διαδικτύου και με κεντρικό σύνθημα:

ΑΠΟΚΡΙΕΣ «ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» 2021

Σας προσκαλώ να πάρετε μέρος στη φετινή διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα:


1) Στις «Προκλήσεις- Challenges» του «Tik Tok»!

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί Θάνος Τοκάκης, Μάκης Παπαδημητρίου & Άλκηστις Ζιρώ ανεβάζουν σταδιακά challenge στον λογαριασμό Tik Tok του Δήμου μας @dimosilioupolis από τις 21 Φεβρουαρίου:


Wipe it down, Art, Dance

Πάρε κι εσύ μέρος!

Φτιάξε το δικό σου χιομοριστικό βίντεο στο Tik Tok και μην ξεχάσεις τo #stospitakisoumesa, για να κερδίσεις μετά από κλήρωση στις 16 Μαρτίου, smartphone και πίτσες από χορηγούς της πόλης!

B) Σε «Οnline Θεατρικά Εργαστήρια» σε 3 κύκλους 3 συναντήσεων

«Πειρατές» για παιδιά 6 έως 11 ετών 
Με την βραβευμένη συγγραφέα και θεατρολόγο, Μάγια Δεληβοριά, σε ένα διαδραστικό θεατρικό εργαστήρι, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να μεταμφιεστείς, να παίξεις, να αυτοσχεδιάσεις, να διαβάσεις και να γράψεις ιστορίες, να κατασκευάσεις χάρτες, να πάρεις μέρος σε κυνήγια θησαυρών και άλλες διασκεδαστικές περιπέτειες!

«Παιχνίδια ρόλων & αυτοσχεδιασμοί» για ενήλικες
. Με την ηθοποιό και εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, Αργυρώ Δημακέα, που σε προσκαλεί να εκτονωθείς και να απελευθερωθείς από το αίσθημα εγκλεισμού που επικρατεί, για να αυτοσχεδιάσεις και να καλλιεργήσεις τα εκφραστικά σου μέσα, να «παίξεις» με τα συναισθήματα και τη φαντασία, να δημιουργήσεις τους δικούς σου ήρωες, μέσα από ιστορίες, εικόνες και ρόλους.


3) Αποκριάτικα «How Τo» Video για: 


Εικαστικές δημιουργίες

Με τον εικαστικό, Μανώλης Τσαμπουράκη, που παρουσιάζει στο κανάλι του Δήμου Ηλιούπολης στο Υoutube, πώς να φτιάξεις εντυπωσιακές κατασκευές από φτηνά υλικά, όπως χαρτόκουτες, χρωματιστά ή μη χαρτιά, χαρτόνια κ.ά: πτηνόμορφη μάσκα, βικτωριανή περούκα, μάσκα steampunk & ημίψηλο καπέλο.


Make-up Tutorial

Με την Χριστίνα Μαραβελή που παρουσιάζει 10 αποκριάτικα μακιγιάζ για μικρούς και μεγάλους στο κανάλι του Δήμου Ηλιούπολης στο Υoutube.


Πώς θα δημιουργήσεις βήμα προς βήμα, απλά αλλά και πιο σύνθετα make over: Spider Man, Creepy Clown/Joker, Πεταλούδα, Mini Mouse, Μίμος, Ζόμπι, Pop Art, Glam Σκελετός, Αράχνη, Tίγρης

4) Χόρεψε «στο σπιτάκι σου μέσα» με το «Spotify»

Διαλέξτε από τη λίστα του Δήμου Ηλιούπολης στο Spotify, παραδοσιακά βωμολοχικά τραγούδια, ελληνικά pop ή γνωστές latin επιτυχίες και ξεφαντώστε!

---------------------------------

Επιμένουμε δημιουργικά, εμψυχώνουμε όλους τους συμπολίτες να συνεχίσουν την ζωή με προσοχή και σε πείσμα των καιρών, γιατί «οι Απόκριες θέλουν κέφι, χιούμορ και πολλή τρέλα… έστω κι από το σπιτάκι σου μέσα»!


19 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης''


Και οι ερωτήσεις είναι οι εξής:

Που υπάρχει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ή στην ιστοσελίδα του Δήμου η Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση αυτή;

Πως επιλέχθησαν οι παραγωγοί και ποια η αμοιβή τους;

και άλλα ερωτήματα που περιμένουμε να κάνουν οι άλλες δημοτικές παρατάξεις...

Προβλήθηκε 295 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...