Γιάννης Κωνσταντάτος (Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης)

Όπως έδειξε το δελτίο ειδήσεων του Mega σε σύνδεση από σχολείο μας στο Ελληνικό διαθέσαμε όσες ποσότητες είχαμε ως Δήμος στους διευθυντές από την προμήθεια test που είχαμε για τους εργαζόμενους μας.

Εν αντίθεση με άλλους δήμους που ζητούν να τα επιστρέψουν οι γονείς αργότερα εμείς δεν θα το κάνουμε αλλά δεν διαθέτουμε και άλλη ποσότητα και λόγω ανεπάρκειας αλλά κυρίως λόγω του ότι οφείλει το κράτος άμεσα να εξασφάλισει τους μαθητές με την αναγκαία ποσότητα για όσες βδομάδες κρατήσει αυτή η τραγική κατάσταση.

Όσοι γονείς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν test με δική τους ευθύνη να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές ώστε να πάνε να τα πάρουν νωρίς το πρωί και στο σπίτι να κάνουν στα παιδιά τον έλεγχο έγκαιρα.

Κουράγιο και υπομονή σε όλους.


ΥΓ: Εννοείται πως έχουμε απολυμάνει τα πάντα.


www.facebook.com/yiannis.konstantatos/

Προβλήθηκε 221 φορές

Καλλιθέα: Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένη

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σκαρφάλωσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην Καλλιθέα, ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν λάβει το αντίστοιχο σήμα.

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε βάρος ανηλίκων στη Γλυφάδα - Επτά συλλήψεις, οι έξι ανήλικοι

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι εκ των οποίων είναι ανήλικοι καθώς και πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Επιπρόσθετα στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κηδεμόνες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Άγιος Δημήτριος - Ειρηνοδρομία 2022: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή 15 Μαΐου.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και από ώρα 8:00 έως 14:00, θα εφαρμοστούν ορισμένες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε η Ειρηνοδρομία 2022 να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ασφάλεια των δρομέων και με την ελάχιστη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών.

''Αγκαλιά'' για τους άστεγους από τρεις δήμους της Αττικής (Ελληνικό-Αργυρούπολη, Βύρωνας, Καισαριανή)

Στόχος είναι αρχικά η συμβολή στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης στέγης και στη συνέχεια η προσπάθεια για επανένταξη των ατόμων αυτών στον κοινωνικό ιστό.