Όπως έδειξε το δελτίο ειδήσεων του Mega σε σύνδεση από σχολείο μας στο Ελληνικό διαθέσαμε όσες ποσότητες είχαμε ως Δήμος στους διευθυντές από την προμήθεια test που είχαμε για τους εργαζόμενους μας.
Εν αντίθεση με άλλους δήμους που ζητούν να τα επιστρέψουν οι γονείς αργότερα εμείς δεν θα το κάνουμε αλλά δεν διαθέτουμε και άλλη ποσότητα και λόγω ανεπάρκειας αλλά κυρίως λόγω του ότι οφείλει το κράτος άμεσα να εξασφάλισει τους μαθητές με την αναγκαία ποσότητα για όσες βδομάδες κρατήσει αυτή η τραγική κατάσταση.
Όσοι γονείς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν test με δική τους ευθύνη να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές ώστε να πάνε να τα πάρουν νωρίς το πρωί και στο σπίτι να κάνουν στα παιδιά τον έλεγχο έγκαιρα.
Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι τα κοράκια της Do Value για να αβγατίσουν τα κέρδη τους έβγαλαν σε πλειστηριασμό το σπίτι μιας γυναίκας στον Βύρωνα
Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα
Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.