Γιάννης Τζιβελέκας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ''


Ο Γιάννης είναι γέννημα-θρέμμα Δαφνιώτης και η οικογένειά του κατοικεί στη Δάφνη από το 1980 όταν και δημιούργησε τα ζαχαροπλαστεία «ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ».

Από τότε έως και σήμερα η προσφορά της οικογένειας Τζιβελέκα στον Δήμο μας είναι ουσιαστική και πολύπλευρη, τόσο στα σχολεία, στους πολιτιστικούς συλλόγους και στις ενορίες όσο και στον αθλητισμό της πόλης μας.


Ο πατέρας του Κωστας Τζιβελέκας ασχολείται με την ομώνυμη ομάδα Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ εδώ και 33 χρόνια και στον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Γιάννης ο οποίος συμμετέχει ενεργά τόσο προπονητικά ως Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας, αλλά και ως παίχτης στο Αντρικό Τμήμα. Η ιστορική ομάδα Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ανέβηκε στην Β´Εθνική με τον Γιάννη να είναι πρώτος σκόρερ συνολικά στην εθνική κατηγορία.Ο Γιάννης ασχολείται ενεργά με τα κοινά της Πόλης μας από το 2019 ως πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Από την θέση του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού, συνέβαλε ενεργά στην αναβάθμιση όλων των αθλητικών γηπέδων και αιθουσών του Δήμου μας, στην ανάδειξη του Δημοτικού Ωδείου, στο οποίο φοιτούν σημερα περισσότερα από 130 παιδιά αλλά και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο για τα παιδιά μας.


Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται με εταιρεία catering.


Η μητέρα του είναι η Θεοδώρα Λιανού και αδερφός του είναι ο Αποστόλης Τζιβελέκας ο οποίος κατοικεί και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Υμηττό.Ο Γιάννης θα είναι μαζί μας, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην προσπάθειά μας να κάνουμε την Πόλη μας καλύτερη!

Ο Γιάννης Τζιβελέκας στο Facebook

Προβλήθηκε 1465 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.