Αγαπητά μου παιδιά,

Μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σας εύχομαι «Καλή Επιτυχία» !!!


Μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, σας καλώ να δώσετε τη μάχη των εξετάσεων, με πίστη στις δυνατότητές σας, με αισιοδοξία και ηρεμία!

Μη ξεχνάτε ότι είναι απλά μια δοκιμασία - η πρώτη αλλά όχι η μοναδική - στον μαραθώνιο της μόρφωσης!

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας «Καλή Δύναμη» και στις οικογένειες των παιδιών να απαλύνουν το άγχος τους και να τα ενθαρρύνουν για το καλύτερο.


ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!


13 Ιουνίου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 164 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  - Άμεση και έγκαιρη παράταση όλων των συμβάσεων ''Covid-19''

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - μαζί με την επιτροπή αγώνα εργαζομένων με συμβάσεις λόγω “covid” - παρέμβηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ζητώντας την παραμονή όλων των συμβασιούχων στη δουλειά και την λήψη ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δ.Σ.

Δήμοι, φορείς ζήτησαν ''μερίδιο'' από τον Υμηττό

H αναθεώρηση του Προεδρικού Διατάγματος του 2011 για τον Υμηττό είναι επιβεβλημένη, καθώς το 2017 επτά δήμοι της περιοχής το είχαν προσβάλει ενώπιον του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου και πέτυχαν την ακύρωσή του για το κομμάτι του διατάγματος που αφορά τα όριά τους

Ένα από τα δέκα εισιτήρια για την τελική φάση διεκδικούν οι έφηβοι του Γ.Σ.Ηλιούπολης

Τα 10 εισιτήρια που οδηγούν στην Τελική φάση (6-8 Αυγούστου), διεκδικούν το ερχόμενο τριήμερο (23-25/7) 24 συνολικά ομάδες που μετέχουν στη Β’ φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ17).