Γλυφάδα: Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει- Η σωτήρια επέμβαση αστυνομικού

Στα πέριξ 18 Φεβρουαρίου 2021

Άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έσβησε με πυροσβεστήρα φωτιά σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια ηλικιωμένη και ένα παιδί.

Από θαύμα γλίτωσαν μία ηλικιωμένη και ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα στην οδό Λαμπράκη κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδαςτυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Αμέσως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε απομακρύνθηκε έγκαιρα μαζί με το παιδί που ήταν στο πίσω κάθισμα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε σε παρακείμενο μαγαζί, πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει μόνος του την φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί στα γύρω αυτοκίνητα.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε τόσο η πυροσβεστική όσο και η δημοτική αστυνομία απέκλεισαν τον δρόμο και έσβησαν ολοσχερώς την φωτιά. 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο.

«Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική.

 Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά».

Δείτε το βίντεο:


www.newpost.gr

Προβλήθηκε 474 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.