Γλυφάδα: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία - Πήραν χρηματοκιβώτιο

Στα πέριξ 02 Δεκεμβρίου 2022

Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρίας παραγωγής παπουτσιών, σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες μπήκαν στο πολυτελές σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, πήγαν στο χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και το αφαίρεσαν. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 40.000 ευρώ σε μετρητά. Επίσης, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. 

Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι και είναι μέλη σπείρας που «χτυπά» σπίτια στα νότια προάστια. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης και έχει δώσει ήδη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

www.newsbomb.gr

Προβλήθηκε 572 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.