Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρίας παραγωγής παπουτσιών, σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες μπήκαν στο πολυτελές σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, πήγαν στο χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και το αφαίρεσαν. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 40.000 ευρώ σε μετρητά. Επίσης, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. 

Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι και είναι μέλη σπείρας που «χτυπά» σπίτια στα νότια προάστια. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης και έχει δώσει ήδη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

www.newsbomb.gr

Προβλήθηκε 422 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.