Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών προς την Δ.Ε.Η.

Στα πέριξ 07 Δεκεμβρίου 2020

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Καλημέρα,

Σας στέλνουμε την απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην ανακοίνωση της ΔΕΗ για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι που αναρτήσατε στις 6/12/2020 (ΕΔΩ)

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών,

Φιλολάου 163, Αθήνα,

91dimotiko@gmail.com


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ 5/12/2020


Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ για την διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών έχει να δηλώσει τα εξής:

1.     Τα στοιχεία που παραθέτει η ΔΕΗ είναι απολύτως ακριβή.

2.     Η ΔΕΗ απευθύνεται σε πελάτες που καταναλώνουν εμπορεύματα. Εμείς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες.

3.     Κατά συνέπεια, η ΔΕΗ, ως εταιρεία, μπορεί να οχυρώνεται πίσω από το δόγμα «το νόμιμο είναι και ηθικό». Εμείς πάλι όχι. Αντιλαμβανόμαστε ότι για την ομαλή λειτουργία μιας ιδιωτικής κερδοφόρας επιχείρησης οι κανόνες επιβάλλουν να εισπραχθεί το τίμημα με κάθε τρόπο, όμως διαφωνούμε με την αδυναμία να γίνει αντιληπτό από την επιχείρηση το άκαιρο και ανώφελο της υπόθεσης, αφού η οικογένεια στην παρούσα κατάσταση αδυνατεί, όπως αδυνατούσε εδώ και καιρό, να διαχειριστεί το χρέος και το μόνο που θα συντελεστεί είναι να μείνουν τρία ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους σε ένα σκοτεινό και κρύο διαμέρισμα εν μέσω lockdown, υγειονομικής κρίσης και τηλεκπαίδευσης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών


Προβλήθηκε 703 φορές

Βύρωνας: Φωτιά εκδηλώθηκε στο αμαξοστάσιο του δήμου, σβήστηκε άμεσα από τους εθελοντές πυροφύλακες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από κάδο ανακύκλωσης μέσα στο χώρο του αμαξοστασίου, στη συνέχεια πήραν φωτιά και άλλοι κάδοι και προκληθήκαν ζημιές από την πυρκαγιά σε απορριμματοφόρο όχημα.