Η διαδικτυακή εκδήλωση «Ο Υμηττός εκπέμπει SOS» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 21/2/21 μέσω της σελίδας fb "SAVE Υμηττός", δημοσιοποιήθηκε και υπάρχει πλέον και στο youtube, στο κανάλι της «Υψηλής Τάσης».

Οι ομιλητές ανέδειξαν πολλά επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον ορεινό όγκο και ενημέρωσαν για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία θα είναι και η βάση του νέου Προεδρικού Διατάγματος που αφορά το καθεστώς προστασίας του Υμηττού.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το νέο Προεδρικό Διάταγμα, αποτελεί μία οπισθοδρόμηση σε σχέση με το προηγούμενο και ο ήδη λεηλατημένος Υμηττός κινδυνεύει να μεταβεί σε μία εποχή περαιτέρω εκμετάλλευσής του.

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπημένη βρίσκεται εδώ.


πηγή


Προβλήθηκε 90 φορές

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνουν Διαδικτυακή Σύσκεψη Για τις εξελίξεις στην υγεία και την πρόταση του ΚΚΕ

Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, Γιατρός στα Επείγοντα του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και συνεργάτης στο τμήμα υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''Δεσμεύσεις λογαριασμών για χρέη στο Δήμο - Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στασινόπουλο''

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης είχε ζητήσει εδώ και καιρό συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο ώστε να του εκθέσει αναλυτικά τα αιτήματά μας με αιχμή τη δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μέλους μας για χρέη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ''

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Ηλιούπολης για την υποβολή αιτήσεων για την απαλλαγή από τέλη του 4μήνου Νοέμβριος 2020-Φεβρουάριος 2021, για επιχειρήσεις με αναστολή λειτουργίας, είναι ανοικτή.

''Αίτημα για  διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αστυδάμαντος κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου'' - Σύλλογος Διδασκόντων και Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 541/97 για τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Λαύρας κατά τις ώρες λειτουργίας του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ''Η Θεομήτωρ''. Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλα τα Σχολεία της πόλης μας. Δημόσια και Ιδιωτικά.