Για  40 μέρες ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναφερόταν με το όνομά του απ’ όλα τα ΜΜΕ, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τώρα σχεδόν όλα γράφουν και λένε για έναν «συζυγοκτόνο», «πιλότο», «32χρονο» που σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά.

Ξεχάσατε τα «γνωστός σκηνοθέτης» και «γνωστός ηθοποιός»;

Ξεχάσατε τους «Κρητικούς συμφοιτητές» που εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη;
Τον «Αλβανό» και τον «Έλληνα από καλό σπίτι» δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη;
Τον Ζακ που ήταν «υπό την επήρεια χρήσης ναρκωτικών» και τον «κοσμηματοπώλη» που «προστάτευε την περιουσία του»;

Και να σου και η εμπειρότατη κατά τα άλλα, Ιωάννα Μάνδρου, να παρουσιάζει τον δολοφόνο ως «φερόμενο ως δράστη» που «η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεψε» να τεμαχίσει την Καρολάιν, όπως έκανε ο Παναγιώτης Φραντζής τον Ιούνιο του 1987.

Σκότωσε τη γυναίκα του, έβαλε το μωρό του ως μέρος του σκηνικού που έστησε, έπνιξε και κρέμασε το σκυλάκι, κορόιδευε την οικογένεια της γυναίκας του και την αστυνομία για 37 μέρες, αλλά είναι «αποστειρωμένος». Μάλιστα.

Την Ηριάννα, όμως, την είχαν βγάλει εκεί στον ΣΚΑΪ ένοχη από την αρχή, ενώ ήταν αθώα.

Θα έφταιγε μάλλον που δεν ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.

Και να έχεις και τον Μπαλάσκα να μας λέει ότι ήταν βλάκας που δεν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία γιατί έτσι δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Βγήκε μετά βέβαια και είπε συγγνώμη, άρα παραγράφεται. Εντάξει, δεν είχε δώσει δικαίωμα ξανά ο άνθρωπος. Άρα συγχωρεμένος.

Αλήθεια πέρα από το ηθικό του πράγματος, όχι μόνο για τον Μπαλάσκα ή τη Μάνδρου που εντάξει, μπορεί να είπαν μια βλακεία χωρίς να τη σκεφτούν κι ας έχει ξανασυμβεί, έχετε καταλάβει πόσο νοσηρή, πόσο άρρωστη είναι η κατάσταση στα ΜΜΕ; Πότε πρέπει ν’ ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτό που ζούμε;

Εγώ πάντως άνοιξα στον πατέρα μου έναν λογαριασμό στο twitter να μπαίνει να ενημερώνεται. Μερικές ώρες μετά με πήρε να με ευχαριστήσει και εγώ επειδή τον αγαπώ και γιόρταζε κιόλας, του είπα ότι το μόνο που θέλω είναι ένα ταψί γεμιστά από τα χεράκια της μαμάς. Καλά δεν έκανα;

«Όταν πήγαμε στις εκλογές, γνώριζε ο κόσμος ότι η ΝΔ χρωστάει 300 εκατ. ευρώ;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Χρήστο Γιαννούλη στη Βουλή. Και έχει δίκιο.

Γνώριζε, αλλά παρόλα αυτά τους ψήφισε.

Γνώριζε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ικανός για τίποτα;

Γνώριζε, αλλά παρόλα αυτά τους ψήφισε.

Γνώριζε ότι ο Μάκης Βορίδης ήταν στη ηγεσία της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ; Γνώριζε, αλλά παρόλα αυτά τους ψήφισε.

Γνώριζε ότι θα διορίσουν συγγενείς και φίλους και θα κάνουν πάσα έργα σε κολλητούς;

Γνώριζε, αλλά παρόλα αυτά τους ψήφισε.

Γνώριζε ότι θα κάνουν ό,τι έκαναν, εν ολίγοις, και τις προηγούμενες φορές που βγήκαν στην εξουσία;

Γνώριζε, αλλά παρόλα αυτά τους ψήφισε.

Δεν τους πείραξε να έχουν στο κόμμα τους δολοφόνους, δεν τους πείραξε να έχουν κλέφτες, δεν τους πείραξε να έχουν παιδεραστές, δεν τους πείραξε να έχουν μάρτυρες υπεράσπισης παιδεραστών, δεν τους πείραξε να έχουν γιους και κόρες πρώην βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών που «κληρονόμησαν» τη βουλευτική θέση, δεν τους πείραξε να έχουν νυν ακροδεξιούς και πρώην χουντικούς, τους πείραξε ο Νίκος Μωραΐτης.

Ευαισθητούληδες μωρέ…

Επειδή το ακούω συχνά, όχι δεν αυξήθηκαν οι βιασμοί, απλά άρχισαν ν’ ανοίγουν τα στόματα.

Η Ντάμα

www.documentonews.gr

Προβλήθηκε 209 φορές

Τα σχολεία ανοίγουν... Τα σχολικά κυλικεία με τους 8.500 μικρούς επαγγελματίες επίσης... Στηρίξτε το κυλικείο του σχολείου σας.

Μήνυμα στο mail μας για να κάνουμε άρθρο για τα σχολικά κυλικεία. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Τα λέει όλα η Κυρία Δεμίρη με το μήνυμα της.

Μαθήματα από την πύρινα λαίλαπα του 2021 στην περιοχή της Μεσογείου. Του Δρ. Άλεν Τζ. Σαλέριαν (Μετάφραση Μιχάλη Κωνσταντίνου)

Η πύρινη λαίλαπα που έπληξε τεράστιες εκτάσεις κατοικημένων περιοχών, αγροτικών κτημάτων και δασών στην Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, και Βόρεια Μακεδονία, μπορεί να μας προσφέρει χρήσιμα μαθήματα για το πως θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε και να αντιμετωπίσουμε μελλοντικές καταστροφικές πυρκαγιές πιο αποτελεσματικά.

Από σχέδια πρώτοι, από εφαρμογή τζίφος! (Γρ. Νικολόπουλος)

Υπάρχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες παραδείγματα για την αναποτελεσματικότητα του κράτους. Κάθε Ελληνας θα έχει να πει τουλάχιστον καμιά δεκαριά Στα λόγια, στα σχέδια και στη στρατηγική το ελληνικό κράτος μεγαλουργεί

Πυρκαγιές 3-8-2021  του Δρ. Γεωργίου Καρέτσου. Διευθυντή Ερευνών (Δασική Οικολογία) Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων

Ακόμη μια φορά και απ΄ ότι φαίνεται όχι η τελευταία, συνεχίζουμε να θρηνούμε τις τεράστιες απώλειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ούτε μια φωνή σοβαρή δεν ακούγεται από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης και ούτε ένας προβληματισμός.