Η δημοσιογράφος της εκπομπής ''Αυτοψία'' ακολούθησε τα μέλη μιας συμμορίας ανηλίκων που δρα στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 22 Ιανουαρίου 2022

Τη δράση των συμμοριών ανηλίκων στην Ηλιούπολη

ανέλυσαν σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ελένη Λαζάρου ακολούθησε τα μέλη μιας συμμορίας ανηλίκων που δρα στην Ηλιούπολη, μίλησε μαζί τους και τα όσα είπαν είναι αποκαλυπτικά για το πως δρουν, πως κινούνται αλλά και για την δράση και άλλων συμμοριών στην πόλη.

«Αν χρειαστεί χρησιμοποιούμε όπλα»

Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή ενός μέλους της συμμορίας που μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην κάμερα του Αlpha: «Αφορμή μπορεί να είναι ένα στραβό κοίταγμα και αν χρειαστεί έχουμε επάνω μας και όπλα, αν και προτιμούμε τα χέρια, είναι πιο αντρίκιο».

Η σοκαριστική αυτή ομολογία on camera είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στην πόλη τη νύχτα, καθώς τον τελευταίο καιρό ουκ ολίγες φορές έχουν δημοσιευθεί ρεπορτάζ για αιματηρές συμπλοκές συμμοριών στην Ηλιούπολη.

Δείτε το βίντεο:


www.lawandorder.gr

Προβλήθηκε 1607 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025