Η εθνική ομάδα εφήβων κέρδισε 14 - 12 τις ΗΠΑ σε φιλικό αγώνα στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Εντός των τειχών 07 Αυγούστου 2022

Στην κορύφωση της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (11-19/8) βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την οποία αντιμετώπισε σε επίσημο φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου (6/8) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε με 14-12 επί του Αμερικανών και πήρε μεγάλη ψυχολογική τόνωση εν όψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και δοκίμασε σχήματα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ 14-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 4-1, 4-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Νικολαΐδης Γ., Σάλεχ 1, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 4, Μπιτσάκος Χρ. 2, Μπιτσάκος Ανδ. 1, Μυρίλος 1, Μαθιόπουλος 1, Σπάχιτς, Κανδανολέων 2, Κωνσταντόπουλος, Τόττης, Γεωργαράς 1.

ΗΠΑ (Ρος Σονκλέρ): Κλάνσεν, Σνάιντερ 1, Ριντ, Μνατσακανιάν, Βέρντεγκααλ, Τσοτάτζε, Άουσμους Εκάν, Καστίγιο 6, Ράιντερ 3, Λίχτι, Μπέρχαρντ, Κάρτερ 1, Χέρτζεκ 1.

www.fosonline.gr

Προβλήθηκε 775 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.