Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) η ομάδα που βοήθησε στην διάσωση των πυρόπλητων, στο Μάτι της Αττικής, συναισθανόμενη την Κοινωνική της ευθύνη, κατασκεύασε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ" στην Ηλιούπολη τον πρώτο στην Ελλάδα Τοίχο Αναρρίχησης για ΑΜΕΑ.


Όλα τα Μέλη της Ο.ΔΙ.Κ. πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους στην κατασκευή και στη συνέχεια εκπαίδευση των Καθηγητών και Μελών του ΚΔΑΠ.

Η εκπαίδευση έγινε στις 15-11-20 από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Φεζούδη με βοηθό τον κ. Ιάκωβο Βρούτση, Υπεύθυνο Τμήματος Καταστροφών της Βάσης Ετοιμότητας Αττικής.

Για ακόμη μιά φορά όλα τα Μέλη της Ο.ΔΙ.Κ. έκαναν πράξη την Αγάπη τους προς τον "Συνάνθρωπο".

Με κόπο υπομονή και την βοήθεια ανθρώπων που πιστεύουν στο έργο της ΟΔΙΚ, υλοποίησαν μια από τις Φιλοσοφίες που διέπουν την Ομάδα της Ζωής μας, την ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ και την Ισότητα των Ανθρώπων.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!


Προβλήθηκε 339 φορές

 Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ηλιούπολης: ''Καθυστέρηση εφαρμογής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή από δημοτικά τέλη σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και ανέργους''

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών και τελών τραπεζοκαθισμάτων τόσο για επαγγελματίες όσο και για εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή καθώς και άνεργους.

Πρώτα η Ηλιούπολη: ''Ζητάμε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Δημόσια Περιουσία''.

Η επικαιρότητα στο ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας, ζήτημα που ταλανίζει την Πόλη μας εδώ και δεκαετίες, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει εδώ και καιρό.