Η πόλη που θέλω: ''4 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου''

Εντός των τειχών 04 Φεβρουαρίου 2021

''Η Πόλη που θέλω''

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), που εκπροσωπεί 800 οργανώσεις σε 155 χώρες του κόσμου.

«Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου για το 2021 θα είναι μια διαφορετική απ' ότι οι προηγούμενες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά όμως ιδιαίτερα σημαντική για να αναλογιστούμε για το ποιοι είμαστε και πως μπορούμε να συμμετάσχουμε στη μάχη κατά του καρκίνου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

«Τα κεντρικά μας συνθήματα "Είμαι ... Και Θα..." και "Είμαι... και Θέλω..." αντιπροσωπεύουν όλους εμάς που θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο και απαλλαγμένο από τον καρκίνο, έναν κόσμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγωνίζονται, που επιβιώνουν.

Φέτος οι δράσεις όλων μας ακόμα και οι πιο μικρές έχουν σημασία.

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας».

https://www.youtube.com/watch?v=y1UPSTFce5g


Προβλήθηκε 551 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.