Αυτές οι μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια είναι ιδανικές για brunch αλλά και για ένα ελαφρύ και γρήγορο μεσημεριανό.
- 30 ml ελαιόλαδο
 - 2 αυγά
 - 2 φέτες ψωμί, σικάλεως ή πολύσπορο
 - 200 γρ. κατσικίσιο τυρί σε ροδέλες
 - αλάτι, ροζ πιπέρι
 - λίγο θυμάρι
 
- Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια, ξεκινάμε προθερμαίνοντας το γκριλ του φούρνου.
 - Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
 - Τηγανίζουμε τα αυγά, σκεπασμένα, για 2 λεπτά ή μέχρι να γίνουν όπως μας αρέσουν.
 - Κόβουμε το ψωμί και από πάνω μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί της αρεσκείας μας σε ροδέλες.
 - Πασπαλίζουμε με ροζ πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
 - Βγάζουμε τις μπρουσκέτες από το φούρνο και με μια σπάτουλα βάζουμε σε καθεμιά ένα αυγό.
 - Πασπαλίζουμε με αλάτι και ξερό ή φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
 































 






