Ηλιούπολη: Ακόμη 10 γυναίκες βρίσκονται ''φυλακισμένες'' σε διαμερίσματα - Ο ρόλος πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Εντός των τειχών 13 Ιουλίου 2021

Σε μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη που βιάζονταν από τον ίδιο της τον πατέρα και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό κι ένα ακόμα άτομο.

Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων που συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμός, καθώς όπως όλα δείχνουν πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες.

Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια κολαστήρια σαν κι αυτό την Ηλιούπολης.

Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών “δέσποζαν” σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και κατέβηκε αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διεφθαρμένου συναδέρφους τους.

Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να “αποθηκεύσουν” εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.

Πώς εξαφανίστηκε το λάπτοπ

O αστυνομικός λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙΑΣ, ζήτησε από τους συναδέρφους του να τον αφήσουν να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον δικηγόρο του.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον άφησαν, ωστόσο όπως προέκυψε από τις περαιτέρω έρευνες ο 39χρονος τηλεφώνησε σε συνεργάτη του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοτ του που είχε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ που έχουν περάσει από “κόσκινο” κάθε ενέργεια του συναδέρφους εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για την 19χρονη αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργάζονταν.

Μαρίνος Αλειφέρης 

 https://www.newsit.gr


Προβλήθηκε 2120 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.