Οι παλιοί θα θυμούνται την ταινία του 1979, με τα 5 βραβεία Όσκαρ και την σύγκρουση ενός ζευγαριού για την επιμέλεια του παιδιού τους, που γέμιζε δάκρυα τους θεατές του φιλμ αυτού.

Δάκρυα γεμίζουν και τα δικά μας μάτια, όχι βέβαια από συγκίνηση αλλά από ιλαρά συναισθήματα βλέποντας τι γίνεται στην Ηλιούπολη.

Ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος στις 27-2-2019 με έγγραφό του προς τον ΔΕΔΔΗΕ ζητούσε τμήμα του ΚΥΤ για να κάνει νεκροταφείο και τώρα ο συνεχιστής επικεφαλής της παράταξης κ. Ψυρρόπουλος, τον προσβάλλει, τον αμφισβητεί και διαδηλώνει ενάντια στην θέση αυτή.


Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διοίκηση του δήμου και πρέπει και έχει συνέχεια και προσπαθεί να λύσει πραγματικά προβλήματα χωρίς ανέξοδες κορώνες, όπως πράττουν οι ετερόκλητοι και προσωρινοί «σύμμαχοι» της Ηλιούπολης και των γύρω δήμων.

Ετερόκλητη ήταν και η συγκέντρωση της Κυριακής 18/4/21, όπου η «επαναστατική» αριστερά, με κάποιους από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ονειρεύονταν μαζικά κινήματα στους πρόποδες του Υμηττού και μαζί με τους επιγόνους του κ. Βαλασόπουλου και χέρι-χέρι με λαϊκιστές της τοπικής δεξιάς, «ένωσαν» τις φωνές τους ενάντια στο νεκροταφείο.

Στον αντίποδα οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης προσπαθούν με σοβαρότητα να λύσουν το πραγματικά μεγάλο και κοινό τους πρόβλημα, αυτό του δικαιώματος των πολιτών τους σε αξιοπρεπή ταφή.

Ίδωμεν τελικά ποιος Κράμερ θα δικαιωθεί.. 

(Ο πληρωμένος κονδυλοφόρος)

www.notia.gr

Προβλήθηκε 279 φορές

Ο ΣΕΒ θέλει και λεφτά για να μην πληρώνει! (του Γιώργου Τζεδάκι)

Πώς φαίνεται ο Χατζηδάκης ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ του. Θα δουλεύει, λέει, μια μητέρα 10-12 ώρες κάθε μέρα κι έτσι θα μπορεί στο ρεπό της Παρασκευής να παίζει με τα παιδιά της. Μόνο που τότε βρε Κωστή μας δεν θα μπορεί από την κούραση ούτε να τους μιλήσει!

... και... Πράσινα Άλογα (και... πράσσειν άλογα) - Τούλα Πάντου - Σταύρος Πάντος

Έναν ''μύθο'' θα σας πω ... Σε κάποια πόλη, κάποιος από τύχη εφευρέτης καταστρέφει το κοντινό δάσος, για να αξιοποιήσει τα φυτά για μια εφεύρεσή του που κάνει τρελές πωλήσεις. Στόχος να αποκομίσει κέρδη. Όλη η βλάστηση και η φυτική ζωή της πόλης αντικαθίστανται με τεχνητές κι ένας άπληστος Δήμαρχος, ο Aloysius O'Hare...

Θεωρούν τη χώρα τσιφλίκι τους! (Γιώργος Τζεδάκις)

Η Κεραμέως μας εξηγεί πως όσοι μαθητές δεν γράφουν καλά στις πανελλαδικές εξετάσεις «δεν αξίζουν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο». Στο μεταξύ, η ίδια απέτυχε να μπει και φοίτησε στο εξωτερικό! Και την έκαναν και υπουργό Παιδείας… Έχει, όμως, ιδέες η αφιλότιμη.

Η Πόλις Εάλω...Ο θανάσιμος τραυματισμός του Ιωάννη Ιουστινιάνη (29 Μαΐου 1453) του Κωνσταντίνου Λινάρδου

Στις 26 Ιανουαρίου του 1453, κατέφτανε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με 700 στρατιώτες, ο κατά Δούκα `` επιδέξιος ανήρ και εις παραταγάς και συνασπισμούς πολέμων δοκιμώτατος `` Γενουάτης, Ιωάννης Ιουστινιάνη Λόγγο.