Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης σε δύο Έλληνας 23 ετών για παράβαση προσωπικών δεδομένων και απάτη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι συλληφθέντες είχαν στήσει μία ιδιότυπη απάτη από την οποία αποκόμιζαν χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα οι δύο άνδρες φέρονται να έβαζαν προς πώληση στο διαδίκτυο διάφορα προϊόντα-φάντασμα τα οποία όμως ουδέποτε παρέδιδαν στους αγοραστές.

Μάλιστα για την πώληση των προϊόντων χρησιμοποιούσαν IBAN που αντιστοιχούσε σε λογαριασμό ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στη συνέχεια οι δύο επιτήδειοι έπαιζαν τα χρήματα αυτά σε παιχνίδια χαμηλού ρίσκου αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό χρήματα.

Η δράση τους ωστόσο έλαβε τέλος όταν τους «πήρε χαμπάρι» ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος και κατήγγειλε το γεγονός στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους.

www.newsbomb.gr

Προβλήθηκε 497 φορές

Νέα δωρεάν εξέταση με Rapid Test - Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, από 09:30 έως 15:00.

Μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid test», από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Δήμο Ηλιούπολης, στο φουαγιέ του κλειστού θεάτρου του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με είσοδο από την οδό Κουντουριώτου.

Μία από τις πρώτες 74 προεξοχές στάσεων Λεωφορείων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην Ηλιούπολη

Σε ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προχωρά ο ΟΑΣΑ με την τοποθέτηση νέων ειδικών προεξοχών σε στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ.