Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης σε δύο Έλληνας 23 ετών για παράβαση προσωπικών δεδομένων και απάτη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι συλληφθέντες είχαν στήσει μία ιδιότυπη απάτη από την οποία αποκόμιζαν χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα οι δύο άνδρες φέρονται να έβαζαν προς πώληση στο διαδίκτυο διάφορα προϊόντα-φάντασμα τα οποία όμως ουδέποτε παρέδιδαν στους αγοραστές.

Μάλιστα για την πώληση των προϊόντων χρησιμοποιούσαν IBAN που αντιστοιχούσε σε λογαριασμό ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στη συνέχεια οι δύο επιτήδειοι έπαιζαν τα χρήματα αυτά σε παιχνίδια χαμηλού ρίσκου αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό χρήματα.

Η δράση τους ωστόσο έλαβε τέλος όταν τους «πήρε χαμπάρι» ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος και κατήγγειλε το γεγονός στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους.

www.newsbomb.gr

Προβλήθηκε 727 φορές

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''Στα μουλωχτά μέσα στο κατακαλόκαιρο ο Δήμος Ηλιούπολης ιδιωτικοποιεί μέρος της καθαριότητας''

Περνάει αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου, ως έκτακτο θέμα και δια περιφοράς στην Οικονομική Επιτροπή η Δημοτική Αρχή, την ιδιωτικοποίηση μέρους του αντικειμένου της καθαριότητας!