Ηλιούπολη: Χωρίς ασανσέρ το κτίριο που στεγάζει τις αστυνομικές υπηρεσίες

Εντός των τειχών 29 Απριλίου 2023

Χωρίς ασανσέρ είναι εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες το κτίριο που στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλιούπολης.

Ηλικιωμένοι αλλά και πολίτες με κινητικά προβλήματα, αδυνατούν να ανέβουν με τις σκάλες στον 2ο όροφο που βρίσκεται το Τμήμα Ασφαλείας για τη διευθέτηση υποθέσεων τους (μεσολαβεί και ο ημιώροφος) με αποτέλεσμα να παραμένουν εκκρεμείς.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, αρνείται να επισκευάσει τον ανελκυστήρα που έχει χαλάσει και έτσι το πρόβλημα παραμένει για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν με τα πόδια.

www.notia.gr

Προβλήθηκε 743 φορές

Μεσογείων-Βουλιαγμένης σε 10 λεπτά - Πράσινο φως για το τούνελ που θα σώσει την Αθήνα

Η ολοκλήρωση της Σήραγγας Ηλιούπολης αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των ιθυνόντων όσον αφορά τα έργα υποδομής στην Αθήνα, καθώς αναμένεται να βελτιώσει την πρόσβαση προς το Ελληνικό και τις νότιες περιοχές της πρωτεύουσας.