Το Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. και ο Τεχνικός Ασφάλειας της Εργασίας διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο που απευθύνεται στο προσωπικό του νομικού προσώπου με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία»

Η τηλε- ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την 22/4/2021 και ώρα 17:30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Θα αποσταλεί link και κωδικός συμμετοχής στα e-mail των συμμετεχόντων.

Ομιλητές :

κ.κ. Αλέξανδρος Παραδείσης & Δημήτριος Ζαγοραίος Επιστημονικός Συνεργάτης Μέλος Επιτροπής ΥΠΕΣ & αλλαγής θεσμικού πλαισίου ΥΑΕ. Σύμβουλος Τεχνικός Ασφάλειας Εργασίας ΚΑΦΑΔΗΛ

Θέμα: Γενικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας

- Προτάσεις διαχείρισης Ασφάλειας Εργασίας εν μέσω Πανδημίας
- Οδηγίες ασφαλούς εργασίας διοικητικού και εργατοτεχνικού προσωπικού.
- Διαδικασίες διαχείρισης εργατικών ατυχημάτων.

Οι εισηγητές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Η παρουσίαση αφορά τους Προϊστάμενους, τους εργαζόμενους & τους εν γένει εμπλεκόμενους κάθε βαθμίδας στην διαχείριση τήρησης και εφαρμογής των μέτρων πρόληψης επαγγελματικού κινδύνου των εργαζομένων και των τρίτων .

Εκτιμώμενη διάρκεια : 1,5 ώρα


Προβλήθηκε 103 φορές

Κινητοποιήσεις για την παραμονή των ΕΛΤΑ στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης σύμφωνα με το σημερινό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο αφορά την συγχώνευση του κέντρου διανομής από την Ηλιούπολη στον όμορο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ανέφερε...

Η νέα ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ

1η Μαΐου και η Αντιπυρική περίοδος ξεκινά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο της εαυτό, προστατεύοντας το βουνό μας τον Υμηττό, αλλά και βοηθώντας όπου αλλού παραστεί ανάγκη.

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης ''Το Παιδικό Στέκι'', θα συμμετέχει και αυτή την χρονιά στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης ''Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής'' έτους 2021-22.

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.

Πένθος στην Αγία Μαρίνα, την ημέρα της Ανάστασης. ''Έφυγε'' ο Θοδωρής Πενέσης

Ο Θοδωρής Πενέσης, όπως τον περιγράφουν οι δεκάδες φίλοι, οι γείτονες και συνάδελφοι του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικά site (ήταν ένας από τους 2-3 πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φροντιστηριακών βιβλίων Φυσικής) υπήρξε αξιοπρεπής, ακέραιος χαρακτήρας και Καλός Άνθρωπος! Άφησε το αποτύπωμά του και είναι στην μνήμη όλων μας.