Και η Νατάσα Μποφίλιου στη Συναυλία - Διαμαρτυρία στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 18 Μαρτίου 2023


Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία-διαμαρτυρία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ με την Επιμέλεια της εκδήλωσης να την έχουν οι Θύμιος Καλαμούκης  και Φίλιππος Πασσαλίδης

Κάλεσμα σε αυτή τη μουσική διαμαρτυρία για το έγκλημα των Τεμπών απευθύνει ο νεοσύστατος φορέας πολιτισμού, με έδρα την Ηλιούπολη «Πλατεία Τέχνης», με την συνεργασία των μαθητών από το εργαστήρι τραγουδιού «Λόγω Φωνής».

Θα συμμετέχουν: Νατάσα Μποφίλιου, το «Φωνητικό Σύνολο» Δήμου Ηλιούπολης που το ξεκίνησε ο Νεοσύστατος φορέας «Πλατεία Τέχνης», η Eliana one woman band, η Ιωάννα Σαμπαϊντά και οι Μαθητές του εργαστηρίου τραγουδιού «Λόγω Φωνής»

Παίζουν οι: Στέφανος Μπακλαβάς μπουζούκι, Δημήτρης Μανωλόπουλος μπουζούκι,  Νίκος Βλάχος κιθάρα, Φίλιππος Πασσαλίδης κιθάρα, Θοδωρής Χορόζογλου κιθάρα, Σπύρος Πρατίλας πιάνο, Βαλεντίνος Σταματιάδης κρουστά, χωρίς να αποκλείεται και κάποια ακόμα έκπληξη εκτός από την Νατάσα Μποφίλιου!!!

https://geranista.wordpress.com

Προβλήθηκε 1350 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.