Καλλιθέα: Γιαγιά μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια

Στα πέριξ 26 Φεβρουαρίου 2021

Αιματηρή κατάληξη είχε ο άγριος καυγάς ανάμεσα σε μια μητέρα και μια κόρη στην Καλλιθέα.

Οι δυο γυναίκες μετά από έντονη λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια και η μητέρα άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρης της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως λέει η γειτονιά οι δυο γυναίκες τσακώνονται συχνά στα ρώσικα, συνέχεια μαλλιοτραβιούνται με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρχεται συνεχώς.

Μάλιστα οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Χίου, στην Καλλιθέα είχαν συνηθίσει ν’ ακούνε τις έντονες λογομαχίες της 50χρονης μητέρας και της 30χρονης κόρης της, αλλά δεν περίμεναν ότι ο χθεσινός άγριος καυγάς θα είχε τέτοια κατάληξη.

«Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της» λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Η 30χρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είναι χωρισμένη πρόσφατα και είχε μετακομίσει μαζί με τα ανήλικα παιδιά της και ζούσε μαζί με την 50χρονη μητέρα της, ενώ πληροφορίες την θέλουν να το έχει ρίξει στο ποτό για να ξεχάσει.

Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα λογομάχησε έντονα με τη μητέρα της, της όρμηξε με τα χέρια και την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο.

Τότε η 50χονη γιαγιά έχασε τον έλεγχο , άρπαξε το μαχαίρι του ψωμιού και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρη της και μάλιστα μπροστά στα δύο εγγονάκια της.

Η 50χρονη αμέσως μετά κάλεσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως μόλις ο διασώστης μπήκε στο σπίτι κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι η 30χρονη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά.

Η κόρη που δέχθηκε τη μαχαιριά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό.

Όπως καταγγέλλουν οι γείτονες δεν ήταν η πρώτη φορά που η 50χρονη μητέρα της είχε βγει εκτός εαυτού και είχε μαχαιρώσει το ίδιο της το σπλάχνο.

«Άκουσα ότι είχαν πολλές προστριβές και την είχε μαχαιρώσει ξανά εδώ στην είσοδο» υποστηρίζει γειτόνισσα.

www.newsit.gr


Προβλήθηκε 864 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια