Καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου στο μετρό Αγίου Δημητρίου

Στα πέριξ 07 Μαϊου 2021

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Μαΐου, έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση μέσω του οποίου έγινε καταγγελία για την αρπαγή ανηλίκου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει εδώ και λίγη ώρα την εν λόγω καταγγελία για να ελεγχθεί κατά πόσο έχει βάση.

Συγκεκριμένα το τηλεφώνημα αφορούσε την αρπαγή παιδιού από αγνώστους στο μετρό της περιοχής Άγιος Δημήτριος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, 15:50

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1125 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.