Κατερίνα Λουκάκη

Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα

Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής

Γιώργο Ιωακειμίδη


Γεννήθηκε, ζει στην Ηλιούπολη, Αττικής.

 Καταγωγή του πατέρα από τη Φουρνή Μεραμπέλου Κρήτης  και  μητέρας από το Παγκράτι της Αθήνας.

 Πολιτικοποίηση από φοιτήτρια.

Απόφοιτος της  Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ  (1980).

Ελ. Επαγγελματίας ( 1981-κτηνίατρος  στην Ηλιούπολη).

Πρώτη φορά διδακτορική διατριβή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ( Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ )( 2011),  ‘’Θεραπευτική Συμβολή των ζώων συντροφιάς σε με παιδιά με χρόνια νοσήματα και σε υγιή παιδιά’’ .Ανάπτυξη συνδικαλιστικών και επιστημονικών  δράσεων στο χώρο των Κτηνιάτρων. 

Μέλος Δ.Σ. ΠΚΣ.

Μέλος και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της ΕΚΕ., Ελληνίδα εκπρόσωπος  ( 2005-2015) στην Ευρωπαική Ένωση Κτηνιάτρων και στην Παγκόσμια Κτηνιατρική Εταιρεία ζώων Συντροφιάς. 

Συμμετοχή με διακρίσεις σε παγκόσμια Κτηνιατρικά συνέδρια και διοργάνωσε  παράλληλα  πολλά  ελληνικά Κτηνιατρικά συνέδρια.

Διαμόρφωσε  και στήριξε  προγράμματα Ζωοφιλίας  σε σχολεία  σε διάφορους δήμους της χώρας ξεκινώντας πρώτη φορά   στην Ηλιούπολη και  μετά σε όλη την Αττική και όχι μόνο .

Διετέλεσε (Σεπτέμβριος 2018- Ιανουάριος 2019) επιστημονική σύμβουλος στο ΥΠΑΑΤ, στην Υφυπουργός Ολυμπία Τελιγιορίδου, της Σ.Ε. της Ο.Μ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  πολλά χρόνια και νυν Συντονίστρια της Α! Ο.Μ.

Συμμετείχε και συμμετέχει στη Νομαρχιακή Α. Αθήνας.

Ως  εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ  (2022) από την περιφέρεια Αττικής  συμμετέχει  στο Συντονιστικό του Αγροτικού τμήματος και ασχολείται με τα ζώα συντροφιάς. Tτον Δεκέμβριο του 2022 μέλος της Δ.Ε. του παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς  και Αττικής του ΓΕΩΤΕΕ, ως κτηνίατρος.

Επικοινωνια [email protected]

Tel +30 6944734083


H Κατερίνα Λουκάκη στο facebook

Προβλήθηκε 2694 φορές