Διαβάζουμε εδώ και μέρες για τον συνδημότη μας που έχει πρόβλημα με την εφορία και με μία προσφυγή...

Εντύπωση μας κάνει το κείμενο της συνδημότισσας μας  Allexya Giapitzake 

''Έκκληση σε Δικηγόρο η.. Φοροτεχνικο , , για παροχή βοήθειας δικονομικού χαρακτήρα. Πάμπτωχη .... γνωστή Οικογένεια Της Ηλιούπολης , καλειται από την Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης να πληρώσει μεγάλο χρηματικό ποσό .....γ ι α τ ι Στον ασθενή -σύζυγο της οικογένειας Το Γεν.Λογιστηριο Του Κράτους , το έτος 2013 υπό μορφήν προσωρινής Σύνταξης , κατέβαλλε Το. ποσόν των 2700 ευρώ Ο. Αναξιοπαθης συμπολίτης μας...( Εδώ.....γελάμε ) Ουδέποτε Δεν Ήταν ασφαλισμένος. Στο Φορέα Των Δημοσίων υπαλλήλων...Η ΔΟΥ Ηλιούπολης , ενω Του εχη Βεβαίωση το ποσό των 2700 ευρώ.....ως χρέος , , Τ ώ ρ α ζητάει και Πρόστιμο , πλέον αυτού του ποσού Ακόμη. 1400 Ευρώ .άκουσον άκουσον....Η. Οικογένεια τρώει στο Συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής .Ο συμπαθής Και. Αξιοπρεπής Συμπολίτης μας ..ο κ. Γιώργος Εχη. Την ανάγκη ενός Δικηγόρου ή...Φοροτεχνικου για να συντάξη Μια. Προσφυγης προς την ΔΟΥ Ηλιούπολης για την εξέταση αυτού Του πρωτοφανούς ατοπηματος Του Κράτους , σε βάρος του ασθενούς και παμπτωχου συμπολίτη Μας Ηλιουπολιτη . καμμία προσωπική ευθύνη ..δεν έχω Ο ...ίδιος "μιας" και είναι Άτομο Χαμηλής διανόησης , α λ λ ά ...πληρως συννενοήσιμος .Κ.κ Δικηγοροι και Φοροτεχνικοι Συμπολιτες μας η...και ο χ ι. Δειξτε την ανθρωπια σας και βοηθηστε την παμπτωχη αυτη Οικογενεια. (Δεν...ζητανε χρηματα) Την συνταξη εγγραφως μιας προσφυγης, που θα την καταθεση Ο κ. Γιωργος στη ΔΟΥ Ηλιουπολης. Το τηλεφωνο του είναι το 6939318210 .και προθεσμία υποβολής ακόμη 5 ημέρες''.

Ξεκινάμε με το προφίλ της (ωραία φωτό) 


Δεύτερον πατώντας στην αναζήτηση της google (μεγάλο πράγμα αυτός ο Αμερικάνικος κολοσσός όπως λένε και οι ''πρώτοι'') βρίσκουμε για το όνομα (Γεώργιος Μινάρδος - Ηλιούπολη) το εξής:  

Εμφύλιος Εφοριών για μια κλήση (09.11.2006) (εδώ)

Μέσα στο κείμενο λοιπόν αναφέρεται ότι: ''Σε «πόλεμο» μεταξύ τριών Εφοριών εξελίσσεται η περιπέτεια του κ. Γιώργου Μινάρδου, ο οποίος πριν από δύο χρόνια κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.400 ευρώ για μια τροχαία παράβαση του 2002, την οποία ποτέ δεν διέπραξε, αφού έχει να πιάσει τιμόνι στα χέρια του από το 1994!

Ο υπάλληλος του υπουργείου Απασχόλησης επισκέφθηκε αμέριμνος τη ΔΟΥ Δάφνης τον Σεπτέμβριο του 2004, επειδή καθυστερούσε το εκκαθαριστικό της Εφορίας κλπ.κλπ''.

Έτσι λοιπόν έχουμε ένα άρθρο του 2006 για τον υπάλληλο του Υπουργείου Ανάπτυξης και μία ανακοίνωση από την Allexya ότι : ''Στον ασθενή -σύζυγο της οικογένειας Το Γεν.Λογιστηριο Του Κράτους , το έτος 2013 υπό μορφήν προσωρινής Σύνταξης , κατέβαλλε Το. ποσόν των 2700 ευρώ Ο. Αναξιοπαθης συμπολίτης μας...( Εδώ.....γελάμε ) Ουδέποτε Δεν Ήταν ασφαλισμένος. Στο Φορέα Των Δημοσίων υπαλλήλων...Η ΔΟΥ Ηλιούπολης , ενω Του εχη Βεβαίωση το ποσό των 2700 ευρώ.....ως χρέος , , Τ ώ ρ α ζητάει και Πρόστιμο , πλέον αυτού του ποσού Ακόμη. 1400 Ευρώ .άκουσον άκουσον....''

Εντέλει τι ισχύει;

Πάμε παρακάτω.

Ο κ. Μινάρδος όπως γνωρίζουμε (το διαβάσαμε στο διαδίκτυο) έχει την βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Ενορία του Αγ. Κωνσταντίνου. (Σε αυτούς απευθύνθηκε για το θέμα του που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αλλά μόνο γράφουμε και γράφουμε και γράφουμε για τις ανίκανες διοικήσεις;)

Πιστεύετε ότι ο κ. Ιωάννης Πούλος ή οι εφημέριοι της εκκλησίας: Δέλιος Νικόλαος, Διονύσιος Τζίτζος, Ιωαννίδης Γρηγόριος, Οικονόμου Γεώργιος, Πασσιάς Δημήτριος  που προσφέρουν έργο ο καθένας από το πόστο του, γνωρίζουν το θέμα και δεν επικοινώνησαν με κάποιον άλλο υπεύθυνο του Δήμου για την παροχή βοηθείας;

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω...  

Μακάρι να λυθεί το θέμα (που ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο είναι) και η Allexya  ή έστω η Alexa να δικαιωθεί για το θέμα που έβγαλε στην επικαιρότητα...

Τ.Δ.Π.

Προβλήθηκε 309 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...