Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης

Η πολεοδομία δεν διαθέτει τοπογραφικό μηχάνημα για την ακριβή καταμέτρηση του αυθαίρετου και κατεδαφιστέου ναού, παρά μόνο απλό μέτρο!!!

Ενημέρωση σχετικά με την αυτοψία της Πολεοδομίας Αθηνών

Με επιστολή μας στις 18/2/21 ζητήσαμε ενημέρωση από την πολεοδομία Αθηνών και το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α., σχετικά με την ανασύνταξη της έκθεσης αυτοψίας για το παράνομο κτίσμα -ναό, που απαιτούσε η απόφαση του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αυθαιρεσιών), μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου στις 17/9/20!


Μετά από πολλές τηλεφωνικές προσπάθειες πληροφορηθήκαμε ότι, τέσσερις μήνες μετά την έκδοση της απόφασης, ο υπεύθυνος μηχανικός της πολεοδομίας Αθηνών προσπαθεί να βρει από το Δήμο Αθηναίων το απαραίτητο τοπογραφικό μηχάνημα, για να προβεί στις απαιτούμενες λεπτομερείς μετρήσεις και ανασύνταξη της έκθεσης αυτοψίας, διότι η πολεοδομία δεν διαθέτει τοπογραφικό μηχάνημα παρά μόνο απλό μέτρο!!!


Το αίτημά του αυτό μας κοινοποιήθηκε και εγγράφως στις 14/5/21 οπότε την ίδια μέρα ζητήσαμε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης κ. Σεφτελή τη συνδρομή του Δήμου, ο οποίος και προσφέρθηκε αμέσως στην παροχή του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού αλλά και προσωπικού, προκειμένου να προχωρήσει το έργο της πολεοδομίας…. Ενημερώσαμε τον αρμόδιο μηχανικό της πολεοδομίας γι αυτή τη δυνατότητα και αναμένουμε τη συνεργασία πολεοδομίας και τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης, για να γίνουν οι ακριβείς μετρήσεις των αυθαιρέτων…


Ενημέρωση σχετικά με την αυτοψία του Δασαρχείου Πεντέλης


Από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών προσδιορίστηκε δικάσιμος για την αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την κατεδάφιση του αυθαιρέτου ναού. Η αίτηση ακύρωσης υποβλήθηκε από τον ιερέα, ασκώντας το δικαίωμά του που απορρέει από τη σχετική νομοθεσία. Η δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 6/12/21, στην οποία θα ζητήσουμε να εκπροσωπηθούμε από δικηγόρο .


Περισσότερα δείτε ΕΔΩ: https://kipi.gr/?p=12723


Προβλήθηκε 486 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, απηύθυνε και φέτος, κάλεσμα σε λογιστές της πόλης μας, όπως εθελοντικά συνδράμουν στη δωρεάν σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων δημοτών μας με χαμηλό εισόδημα.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής: ''Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης''

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών ηλικίας 14, 16 και 19 ετών