Κωνσταντίνα (Νάντια) Μπαράκου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά


''Ας πάμε ενάντια σε Κασσάνδρες ...και πολλαπλά εμπόδια την Ηλιούπολή μας μπροστά

Με ήθος και σεβασμό στην κρίση της επιλογής ψήφου των συμπολιτών μας !!!

Η πόλη και ο συνδημότης μας, έχει τώρα την σωστή επιλογή στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου και της συγκροτημένης ομάδας του .!!


Μήνυμα - χαιρετισμός του κ. Τάσου Ευσταθίου


Σήμερα καλωσορίζουμε στην παράταξή μας, την Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, ένα στέλεχος του πολιτισμού της πόλης μας (Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης).

Υποδεχόμαστε την εν ενέργεια αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Νάντια Μπαράκου η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η Νάντια γεννήθηκε στην Πάτρα Αχαϊας το 1970 και στην ηλικία των 18 ετών μετέβει στις Η.Π.Α. για περαιτέρω κύκλο σπουδών στο SUNY AT BUFALLO (Intensive English Language Institute).


Είναι έγγαμη με τον Παναγιώτη Μουμτζάκη, επίσης Αξ/κό της ΕΛ.ΑΣ και έχει δύο παιδιά τον Οδυσσέα, Πτυχιούχο Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, υπάλληλο Πολυεθνικής Εταιρείας και την Βίβιαν, Φοιτήτρια Τμήματος ΔΕΤ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 
Διαμένει στην Άνω Ηλιούπολη Αττικής μόνιμα από το 1992.
 
Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της (32 έτη) έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης οπωςσε: Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Ασφαλείας, Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων Αλλοδαπών Αξιωματούχων και Ευπαθών Στόχων (Ολυμπιακοί Αγώνες 2004), Δ.Α.Π./ΑΕΑ, Εθνική Μονάδα Δουβλίνου ΕΛ.ΑΣ κ.α.
Ομιλεί Αγγλικά και Τουρκικά.

Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της ιδιαίτερης αγάπης της για την ζωγραφική και τα εικαστικά, παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, έχει παρακολουθήσει πενταετή κύκλο σπουδών των Εργαστηρίων Τέχνης Ηλιούπολης με δασκάλους της, τους Τάκη Σχοινά, Γιούλυ Γκικοπούλου και διπλωματική Νικόλα Κληρονόμο, αποφοιτώντας με Άριστα.

Επίσης έχει παρακολουθήσει κύκλο μαθημάτων για την ιστορία της Τέχνης και τις Εικαστικές Τέχνες με τον αναπληρωτή καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Μάνο Στεφανίδη.

Έχει διακριθεί δύο φορές τιμητικά με επαίνους συμμετέχοντας σε Πανελλήνιες Εκθέσεις Εικαστικών Διαγωνισμών του Φιλολογικού Συλλόγου ‘’ Παρνασσός ‘’.

Ως εικαστικός έχει παρουσιάσει έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό με την Π.Ε.Λ.Τ., την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης (ως ιδρυτικό μέλος της - πρώτη γραμματέας
του συλλόγου), την Art way, UNESCO, Συμπολιτεία Ολυμπίας, i.p.a., Faculty of Fine Art Aswara Malaysia and Art Fort India καθώς και με πολιτιστικά και πνευματικά κέντρα Πρεσβειών στην Ελλάδα στα πλαίσια της Πολιτιστικής Διπλωματίας των χωρών.Έργα της ανήκουν, κατόπιν δωρεάς της, σε μόνιμες συλλογές Μουσείων και Φορέων, καθώς και Νοσοκομειακών και λοιπών Ιδρυμάτων της χώρας μας.

Έχει διατελέσει βαθμοφόρος της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοπονήσσου και Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ηλιούπολης, Μέλος της Π.Ε.Λ.Τ., Μέλος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών και Έφορος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης.
 
Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με την επιθυμία της προσφοράς ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη της και το ενδιαφέρον της για την αναγέννηση της Ηλιούπολης σε μία σύγχρονη πόλη του μέλλοντος.

Η Νάντια ως υπερασπίστρια της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτής της πόλης και ενστερνιζόμενη το όραμά μας εντάσσεται στο συνδυασμό μας Ηλιούπολη πάμε μπροστά και κατέρχεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές.

Και όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά:"Για την πόλη που αξίζει να ζεις, αξίζει και να συμμετέχεις ενεργά έτσι ώστε εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε περήφανα στον τόπο μας''.

Καλή μας επιτυχία Νάντια!!

Τάσος Ευσταθίου 

Επικεφαλής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Η Νάντια Μπαράκου στο facebook

Προβλήθηκε 4041 φορές

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΝΤΑΡΗ - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η Μελέτη ολοκληρώθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Υπουργείο και την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες