Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρουσίασε την πρωτοβουλία του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς των νοτίων προαστίων.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους όλων των Δήμων του νοτίου τομέα που όπως ανέφερε «κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια», ο νεαρός βουλευτής έκανε ένα σημαντικό βήμα ώστε να υιοθετηθούν περισσότερα αδέσποτα ζώα από τις περιοχές μας.

H Eλπίδα από Γλυφάδα, ο Mike από Ελληνικό-Αργυρούπολη, ο Ιάσωνας από Παλαιό Φάληρο, ο Ρος από Άλιμο και αρκετοί ακόμα τετράποδοι φίλοι έχουν πάρει θέση στην σχετική ιστοσελίδα, αναζητώντας το επόμενο σπίτι τους.

Ο ίδιος δήλωσε πως “Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στα νότια που δίνουν όλη τους την ψυχή για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Όμως δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους.

Κάνουμε λοιπόν μαζί τους αυτήν την προσπάθεια ώστε να μην μείνει κανένα ζώο στους δρόμους της Νότιας Αθήνας”.

Περισσότερες πληροφορίες για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τα νότια προάστια μπορείτε να βρείτε εδώ.


Προβλήθηκε 161 φορές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. (ΠΡΩΗΝ ΠΥΡ.ΚΑΛ.)

Δεκαετίες τώρα, πάγιο αίτημα και σταθερή διεκδίκηση των δημοτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής είναι η μετεγκατάσταση της ΠΥΡΚΑΛ και η απόδοση της έκτασης στον Δήμο (σήμερα Δήμος Δάφνης-Υμηττού).

Παρίσταναν τους συλλέκτες μετάλλων και ξάφριζαν καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Η δράση της συμμορίας ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο και αφαιρούσε τους καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στις περιοχές Ηλιούπολης, Αλίμου, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βούλας και Βάρης.