Σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021 εργαζόμενος στην Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακή εξέταση ανίχνευσης SARS-CoV-2 και άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες:

- Πραγματοποιήθηκε αμέσως σήμερα απολύμανση σε όλους του χώρους της Τεχνικής Υπηρεσίας.
- Οι συνάδελφοί του με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή, θα παραμείνουν στα σπίτια τους σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού εργασίας.
- Όλοι οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας θα υποβληθούν άμεσα σε rapid test στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.
- Η Τεχνική Υπηρεσία θα παραμείνει σε λειτουργία.
- Διενεργείται ιχνηλάτηση των πρόσφατων στενών επαφών του στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον του για ενημέρωσή τους για την τήρηση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος παρουσίασε συμπτώματα την Πέμπτη 22/4/2021, με την προτροπή του γιατρού παρέμεινε την Παρασκευή κατ’ οίκον και υποβλήθηκε χθες Σάββατο σε μοριακό έλεγχο, με σημερινό αποτέλεσμα θετικό.


Η δημοτική αρχή του εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα περαστικά.


Με υπευθυνότητα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.


25 Απριλίου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 187 φορές

Αυτή είναι η συμμορία των ανηλίκων που σκόρπιζε τον τρόμο σε συνομήλικους

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία ανέβαζαν τα κατορθώματά τους και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλιούπολη: Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων (ΕΝ.Δ.Α.)

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

CINE ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' 2021 / ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» της Ηλιούπολης καλωσορίζει και φέτος τους φίλους του κινηματογράφου σε ένα ανακαινισμένο καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για 75% πληρότητα.