Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης πεζογέφυρας στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αφροδίτης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ναϊάδωναπό την 20:00΄ ώρα του Σαββάτου 27.02.2021 έως την 02:00΄ ώρα της Κυριακής 28.02.2021, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην μεσαία και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Απαγόρευση της αριστερής στροφής προς την οδό Αφροδίτης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της παρόδου της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τρίτωνος, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ναϊάδων.

 ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων διαδρομών, ως εξής:

Προς Πειραιά/Αθήνα:

  • Τα οχήματα ( πλην λεωφορείων και βαρέων ) που θα κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά, θα συνεχίζουν μέσω της διαδρομής: 
    δεξιά Αφροδίτης - αριστερά παράδρομος Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Ναϊάδων – δεξιά Λ. Ποσειδώνος.
  • Τα λεωφορεία και τα βαρέα οχήματα, που θα κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος από Γλυφάδα προς Πειραιά/Αθήνα θα συνεχίζουν κανονικά προς Λ. Συγγρού χωρίς να επηρεάζεται η κυκλοφορία τους.

Προς Γλυφάδα:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ελληνική Αστυνομία

Προβλήθηκε 153 φορές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. (ΠΡΩΗΝ ΠΥΡ.ΚΑΛ.)

Δεκαετίες τώρα, πάγιο αίτημα και σταθερή διεκδίκηση των δημοτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής είναι η μετεγκατάσταση της ΠΥΡΚΑΛ και η απόδοση της έκτασης στον Δήμο (σήμερα Δήμος Δάφνης-Υμηττού).

Παρίσταναν τους συλλέκτες μετάλλων και ξάφριζαν καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Η δράση της συμμορίας ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο και αφαιρούσε τους καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στις περιοχές Ηλιούπολης, Αλίμου, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βούλας και Βάρης.