Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Εντός των τειχών 17 Απριλίου 2021

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.


Οι δηλώσεις του τελικού
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α.Ο. Θήρας και του Π.Α.Ο.Κ. μετά την λήξη του 21ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.


Κώστας Παπαδόπουλος (ΑΟ Θήρας): «Σήμερα κάναμε πολλά λάθη.Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στα σετ. Έπαιξε καλό βόλεϊ ο ΠΑΟΚ και δίκαια κέρδισε το κύπελλο. Ξεκινήσαμε την χρονιά  έχοντας δύο στόχους. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Δεν μπορέσαμε να νιώσουμε τον τελικό.  Το σημερινό αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την προσπάθεια της φετινής σεζόν. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου. Επίσης να τονίσουμε ότι η διοίκηση ήταν συνεχώς στο πλευρό μας, και μας στήριξε όλη την χρονιά. Υπάρχει συμφωνία για να παραμείνω και του χρόνου στην ομάδα»


Τάκης Φλώρος (ΠΑΟΚ): «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, 6-7 χρόνια προπονητής, η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ, Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει  κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Λίτσα Μερτέκη (ΠΑΟΚ): «Καλό τέλος σε μια δύσκολη χρόνια. Η χρονιά δεν ηταν καλή με το σταμάτα-ξεκινάμε,παιξαμε πολυ λιγα ματς. Ειμαι πολυ ευτυχισμένη που καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο. Δουλεψαμε σκληρά και παλέψαμε πολύ στον αγώνα. Ηταν θέμα τύχης που έπαιξα κόντρα την παλιά μου ομάδα. Με εχει επηρρέασει λίγο που δεν είμαι στις επιλογές της εθνικής ομάδας».


Ολγα Βεργίδου (ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης για την πορεία της στο κύπελλο και την προσπάθεια που εκανε στο τελικό. Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μια μεγάλη δικαίωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μενα. Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στη Θεσσαλονίκη και πήρα έναν τίτλο. Σήμερα πανηγυρίζω το κύπελλο και από αύριο θα σκεφτώ το μέλλον».


Οι βραβεύσεις στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών


Όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης βράβευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη για τη συμβολή του στη διοργάνωση. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης «Γρηγόρης Γρηγορίου» κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Αναμνηστική μπάλα υπογεγραμμένη από τις αρχηγούς του Α.Ο. Θήρας και του Π.Α.Ο.Κ. δόθηκε πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά.  

Αναμνηστική μπάλα του αγώνα δόθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μαρία Κουρή, εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη. Την απονομή έκανε η Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα.



πηγή και φωτογραφίες από: volleyball.gr


Εικόνες από τον τελικό ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ (περισσότερες στο https://www.sportcyclades.gr)


Προβλήθηκε 769 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης σε πορεία πλήρους ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ''

Όλο και πιο καθαρή γίνεται η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης: Ενισχύει την εμπορευματοποίηση υπηρεσιών (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ - ΑΝΤΙΤΙΜΑ- ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ) που θα έπρεπε να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ.

Υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη: Ένοχος αλλά ελεύθερος ο αστυνομικός

«Ενόψει του νομοθετικού καθεστώς που ίσχυε κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης, δεν επιτρέπεται η αναστολή και η μετατροπή, δεν μετατρέπει και διατάσσει την έκτιση της ποινής», είπε η Πρόεδρος, προσθέτοντας πως αφαιρείται ο χρόνος προσωπικής κράτησης.

Επίδομα ευθύνης Παιδικών Σταθμών, η πίεση των εργαζομένων έφερε την δέσμευση όχι η ''ευαισθησία της Διοίκησης'' (ανακοίνωση)

Απάντηση στην ανάρτηση του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου για την δέσμευση του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, να πληρωθεί με εντολή του το επίδομα ευθύνης για τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών, δίνει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά σε ιδιωτικοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηλιούπολης''.

Με σημερινή απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, δυστυχώς, η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Δημοτικής Συγκοινωνίας ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΤΑΙ. Το σύνολο του Μεταφορικού Έργου ανατίθεται σε ιδιωτική εταιρεία.