Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει μικρές μουσικές εκδηλώσεις σε γειτονιές της πόλης μας, προσφέροντας ένα ευχάριστο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα «Τρεις Λαλούν».

Οι εκδηλώσεις θα διαρκούν από 20:30 έως 22:30 και θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένα:
• Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στην πλατεία Θήρας στην Κάτω Ηλιούπολη &
• Την Παρασκευή 15/ Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι «Τρείς Λαλούν», που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, είναι ένα μουσικό σχήμα με κύρια θεματολογία το γνήσιο λαϊκό τραγούδι και σκοπό τη διατήρηση και τη διάδοσή του, με κίνητρο την αγνή αγάπη για την ελληνική λαϊκή μουσική, που έχει αναδείξει αριστουργηματικά τραγούδια, πολλές φορές άγνωστα στον ευρύ κοινό.

Με σεβασμό στο τραγούδι και στους δημιουργούς, μας προσφέρουν παλιά τραγούδια, για να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν οι νέοι και να τα θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και με τις δικιές τους συνθέσεις προσπαθούν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Το σχήμα αποτελείται από τους μουσικούς, Νώντα Παντελιό – μπουζούκι, Γιώργο Γεωργάκη – κιθάρα & φωνή και Δανάη Στεργίου – φωνή & κρουστά.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμβάλλει στη λαϊκή ψυχαγωγία και τον πολιτισμό, με δωρεάν ποικίλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από μια δύσκολη και παρατεταμένη περίοδο περιορισμών για την κοινωνία.

13 Ιούλιου 2022
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 410 φορές

Πέθανε ο Ζαν-Ζακ Σεμπέ, σκιτσογράφος του ''μικρού Νικόλα''

Ο Ζαν-Ζακ Σεμπέ άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα, «στο εξοχικό του, περιτριγυρισμένος από τη σύζυγο και στενούς φίλους του», δήλωσε στο AFP ο Μαρκ Λεκαρπεντιέ, βιογράφος του και φίλος του σκιτσογράφου.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης στο Δημοτικό Θέατρο ''Δημήτρης Κιντής''.

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, τηρώντας πάντα το υψηλής ποιότητας προφίλ του, το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του φετινού καλοκαιριού, με έμφαση στο αρχαίο δράμα και τη σύγχρονη αναπαράστασή του από εμπνευσμένους σκηνοθέτες.

 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Πρωτότυπου Θεατρικού έργου.

H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.

4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν ο 1ος, ο 2ος και ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.