Μαρία Αγγελή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

"Ενωμένοι για την Ηλιούπολη"Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τελείωσε με επιτυχία το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης αριστεύοντας στο μάθημα των μαθηματικών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εισήγηση του οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τη Μαθηματική Εταιρεία και το μαθηματικό περιοδικό «Μικρός Ευκλείδης».

Δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής παιδείας από τα φοιτητικά της χρόνια ενώ για πάνω από 15 χρόνια διευθύνει και διδάσκει από κοινού με την αδερφή της Γιώτα Αγγελή στην ιδιόκτητη επιχείρηση «Φροντιστήρια Αγγελή Ο.Ε.» καταγράφοντας πολλαπλές και αξιοσημείωτες επιτυχίες στην εξεταστική πορεία των μαθητών της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η άριστη γνώση του επιστημονικού της πεδίου της σε συνδυασμό με την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας της εξασφαλίζει τη δυνατότητα να διδάσκει μαθηματικά πανεπιστημιακού επιπέδου σε φοιτητές θετικών Σχολών και να προετοιμάζει πτυχιούχους Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών για μεταπτυχιακές σπουδές (G- MAT).

Διακρίνεται ιδιαίτερα για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με γονείς και μαθητές για τους οποίους αποτελεί πρότυπο καθώς πολλοί νέοι επιστήμονες ακολουθούν τα βήματά της με τη στήριξη και καθοδήγησή της.

Η Μαρία Αγγελή στο facebook


enomenoigiatinilioupoli.gr

Προβλήθηκε 2553 φορές

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΝΤΑΡΗ - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η Μελέτη ολοκληρώθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Υπουργείο και την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες